Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul selecţioner al României care nu ar spune nu colaborării cu FCSB: ”Nu poţi să ştii niciodată” | VIDEO EXCLUSIV

Fostul selecţioner al României care nu ar spune nu colaborării cu FCSB: ”Nu poţi să ştii niciodată” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Colaborarea cu Gigi Becali a devenit, în special în ultimii ani, un calvar pentru orice antrenor care se respectă. Intervenţiile şi ordinele patronului pune beţe în roate oricărui tehnician al FCSB-ului, iar, dacă omul aflat pe banca tehnică nu se supune, i se găseşte un înlocuitor care o face.

Înainte ca Gigi Becali să preia frâinele celei mai iubite echipe din ţară, postul de antrenor din Ghencea era unul dintre cele mai râvnite nu doar din România, ci din întreg spaţiul est-european.

Chiar şi după venirea latifundiarului la club, multe nume importante, precum Gică Hagi, Cosmin Olăroiu sau Walter Zenga, au mai trecut pe la Bucureşti, dar nu se mai pune problema de aşa ceva în prezent.

Bogdan Vintilă, Bogdan Andone sau Dinu Todoran sunt printre tehnicienii care s-au ”perindat” pe la FCSB în ultimii ani, iar, nici în prezent, vicecampioana nu are perspective bune de a aduce un antrenor cu advărat respectat pe bancă.

Un antrenor cu o vastă experienţă în Liga 1, Emil Săndoi, în prezent selecţionerul naţionalei U21, a fost prezent în studioul Orange Sport, pentru a discuta despre Campionatul European de juniori care va avea loc anul viitor.

Alături de acesta în platou, comentatorul Emil Grădinescu i-a pus antrenorului de 57 de ani o întrebare care l-a pus cu adveărat în dificultate, dacă ar fi dispus să semneze cu FCSB, dacă ar fi cautăt de Gigi Becali.

”Nu poţi să ştii niciodată”

Nesigur pe el iniţial, Emil Săndoi a recunoscut apoi că nu poate spune că ar refuza propunerea patronului vicecampioanei, întrucât niciodată nu ştii ce se poate întâmpla în viitor.

Emil Grădinescu:

- Dacă te-ar chema Gigi Becali la FCSB, te-ai duce?

Emil Săndoi:

- Eu sunt sub contract, nu pot să mă duc...

Grădinescu:

- Discutăm pur şi simplu, teoretic, că oricum ştiu că nu te-ai duce. Sau nu ştiu?

Săndoi:

- Ipotetic vorbind?

Grădinescu:

- Ipotetic, ipotetic, cel mai ipotetic caz. Că ai vorbit de Petrea şi că îl respecţi... oricum, e un tip foarte tonic şi e ok, dar mă gândesc că, ducându-se acolo...

Săndoi:

- Dar vorbeam de una şi am sărit la alta.

Grădinescu:

- Da... aşa e la fotbal.

Săndoi:

- Niciodată să nu spui niciodată, o iau şi eu cu clişee, că ai zis puţin mai înainte de clişee. Dar şi clişeele astea câteodată au mult adevăr în ele. Nu poţi să ştii niciodată...

  • De pe 16 august, Emil Săndoi şi-a început al doilea mandat la naţionala U21, după ce a mai fost selecţioner la juniori în perioada iunie 2006 - august 2013
  • Acesta a stat şi pe banca selecţionatei de seniori a României, ca interimar, la două meciuri, în iunie 2011
  • Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, FC Argeş şi Chindia Târgovişte sunt echipele de club care se regăsesc în CV-ul lui Emil Săndoi

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare