Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, prezentat la noua echipă de antrenorul pe care îl înlocuieşte: ”Om de onoare”. Moment unic în fotbalul mondial | VIDEO OFICIAL

Mihai Iosif, prezentat la noua echipă de antrenorul pe care îl înlocuieşte: ”Om de onoare”. Moment unic în fotbalul mondial | VIDEO OFICIAL

Fotbal intern

Comentarii

După jumătate de an de inactivitate, Mihai Iosif (47 de ani) a revenit pe banca tehnică, semnând cu Minaur Baia Mare, ocupanta locului 16 din Liga 2. Prezentarea sa oficială a oferit un moment fabulos: tehnicianul pe care îl înlocuieşte l-a prezentat pe fostul antrenor al Rapidului.

După jumătate de an petrecut pe bară, Mihai Iosif şi-a găsit într-un final o nouă echipă, semnând cu Minaur Baia Mare, deşi ar fi fost dorit şi de Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Prezentarea sa oficială a oferit un moment unic în fotbalul mondial: Ciprian Danciu, pe care Iosif îl înlocuieşte, l-a prezentat pe fostul antrenor al Rapidului, alături de primarul Cătălin Cherecheş.

Edilul din Baia Mare a ţinut un discurs în care i-a mulţumit predecesorului lui Iosif pentru munca depusă şi l-a numit un ”om de onoare”.

Vreau să vă zic că despărţirea asta nu e... şi într-un divorţ lucrurile se mai pot reaşeza, dar, din punctul meu de vedere, Ciprian Danciu este băimăreanul Ciprian Danciu.

Nu a venit doar ca antrenor în Baia Mare, ci a făcut performanţa ca jucător şi antrenor. Sunt convins că, la un moment dat, lucrurile se vor aşeza. E bine ca pentru echipă şi Ciprian să facă o pauză şi să îşi consolideze cariera de antrenor.

Cred că pe parcursul carierei de antrenor va fi cândva din nou la Baia Mare, dar în Liga 1. Până atunci, trebuie să ne faci o promisiune că ajungi să antrenezi o echipă de Liga 1, iar apoi vii la Baia Mare.

Pentru mine e un om care şi-a câştigat un lucru care e sfânt în sufletul meu. Concret, şi-a câştigat titulatura de om de onoare. Iar eu cunoscut foarte puţini oameni de onoare în această ţară”, a spus Cătălin Cherecheş.

Moment unic în fotbalul mondial

Ciprian Danciu a primit la rândul său microfonul pentru a spune câteva cuvinte la prezentare şi i-a urât mult noroc înlocuitorului său, într-un moment absolut fabulos, care poate fi văzut, probabil, doar în fotbalul nostru.

"Ştim cu toţii că în fotbal nu poţi sta la infinit şi să închizi ochii doar ca să-ţi fie ţie bine. Am încercat, am căutat soluţii. Probabil nu le-am găsit pe toate, doar ce e palpabil acum, în etapa a zecea.

Las un om cu experienţă, care a fost adus pentru calităţile sa ca om şi antrenor. A făcut lucruri extraordinare cu Rapid şi îi urez multă baftă", a spus Ciprian Danciu.

Mihai Iosif a dezvăluit ce l-a convins să facă pasul la echipa din eşalonul secund şi şi-a anunţat obiectivele la Minaur.

"Am venit în urma discuţiilor avute cu domnul primar. Ne dorim toţi să jucăm la mare, adică să atacăm promovarea sezonul viitor. Tot oraşul trebuie să-i mulţumească fostului antrenor, care a făcut un lucru extraordinar promovând echipa.

Am avut o discuţie personală cu el şi vreau să ştie tot oraşul că durererea pe care o are în suflet îl va măcina toată viaţa. E echipa lui de suflet şi îl va urmări. 

Ce m-a făcut să vin aici este dorinţa de a promova sezonul viitor. Noi şi toţi cei din conducere trebuie să creăm o emulaţie în Baia Mare, ca atunci când joacă echipa să fie o sărbătoare în oraş.

Mi-aş dori ca cei mai în vârstă să le povestiţi meciul istoric cu Real Madrid, probabil a fost unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria clubului. Mi-aş dori ca toţi copiii să vină la meci pentru a vedea un spectacol.

Nu am ce promisiuni să vă fac. Eu şi cei de lângă mine vom da 100%. Cei care nu vor corespunde, în primul rând din punct de vedere uman, nu vor merge mai departe la drum cu noi. Pentru mine, lucrul ăsta înseamnă să fii devotat şi să-ţi aperi aproapele”, a afirmat Iosif.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare