adplus-dvertising
You are here:

”Suntem total diferiţi”. De ce a plecat Basarab Panduru de la Universitatea Craiova după doar trei luni: ”Bă, nu ştii să faci” | VIDEO EXCLUSIV

”Suntem total diferiţi”. De ce a plecat Basarab Panduru de la Universitatea Craiova după doar trei luni: ”Bă, nu ştii să faci” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

În urmă cu un an, Basarab Panduru (52 de ani) părăsea temporar Orange Sport, pentru a i se alătura lui Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) la Universitatea Craiova. Însă, după nici trei luni la club, fostul internaţional român avea să plece din Bănie.

După ce şi-a agăţat ghetele în cui, Basarab Panduru a luat drumul antrenoratului, dar a realizat rapid că nu este cel mai potrivit om pentru această meserie.

Fostul internaţional român le-a pregătit pe Poli Timişoara, FC Vaslui, Farul Constanţa şi Progresul în perioada 2002 - 2008, luând apoi o pauză de 12 ani până să revină la vreun club.

Iar, când a făcut-o, Panduru nu a mai fost instalat ca antrenor principal, ci ca membru al staffului lui Laurenţiu Reghecampf, la Al Wasl, în vara lui 2020.

Trei luni a rezistat ”Pandi” în Arabia Saudită, înainte de a reveni în stafful lui Reghecampf un an mai târziu, de această dată la Universitatea Craiova, odată cu întoarcerea fostului campion al României în ţară.

Dar, din nou, expertul Orange Sport a reuşit să reziste doar trei luni în Bănie. În cadrul emisiunii Minutul 91, Panduru a dezvăluit, printre rânduri, care au fost motivele din spatele plecării sale.

Fostul internaţional român a explicat că vedea lucrurile altfel faţă de antrenorul pentru care trebuia să lucreze, deşi a punctat, de mai multe ori, cât de bine îl vede pe Reghecampf ca tehnician.

De ce a plecat Basarab Panduru de la Universitatea Craiova după doar trei luni

Antrenorul principal face ce crede el. Stafful trebuie să respecte antrenorul principal. Când te duci să lucrezi cu un antrenor principal, pentru că eu ştiu lucrurile astea, nu m-am dus acolo să mă dau mai deştept ca el.

Eu m-am dus acolo să îi spun aşa: <<eu sunt aici să te ajut>>. Pot să spun un lucru, că sunt total diferit de antrenorul principal (n.r. Reghecampf), dar nu înseamnă că lucrurile pe care le văd eu sunt corecte sau că aşa ar trebui să fie.

Fiecare antrenor are regulile lui şi lucrurile lui. Nu m-am dus acolo să intru peste antrenorul principal. Sunt mulţi secunzi, îi văd, care se duc acolo şi încep să fie mai deştepţi, <<că ştiu şi eu, că fac şi eu>>.

Bă, nu ştii să faci. Antrenor principal, trebuie să ai stofă, eşti făcut să fii antrenor principal. Reghecampf, când intră într-un vestiar, intră într-un vestiar într-un fel, are prestanţă, vorbeşte într-un fel.

Eu nu sunt aşa. Dar nu înseamnă că e bine aşa sau nu e bine aşa, fiecare cu stilul lui. Eu am alt stil, la antrenamente de exemplu. Sunt foarte vocal, sunt în mijlocul lor.

Nu vreau să rezolvăm lucrurile mâine sau după, nu vreau să alergăm după. Eu vreau atunci să rezolvăm problemele, atunci să facem antrenamentul. Poate că nu e ok, poate că pe unul, pe altul deranjează.

Reghecampf are mare prestanţă şi e un mare antrenor principal. De aia Craiova a jucat şi unul dintre cele mai frumoase jocuri cu el”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

viewscnt
Articole similare