Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist transferat în vară, OUT de la UTA deja? Ilie Poenaru: ”Nu îi convine, e liber să plece, poate să plece şi acum”

Un fotbalist transferat în vară, OUT de la UTA deja? Ilie Poenaru: ”Nu îi convine, e liber să plece, poate să plece şi acum”

UTA

Comentarii

Pentru a doua oară în spaţiul a doar câteva zile, UTA Arad şi FCSB se vor duela, dea această dată în grupele Cupei României. În conferinţa de presă dinaintea partidei, Ilie Poenaru (45 de ani) a vorbit despre conflictul avut cu un jucător de al său.

Deşi îşi propunea să prindă play-off-ul în acest sezon, UTA Arad se zbate la mijlocul clasamentului şi nu pare să aibă perspective realise de a obţine clasarea în top 6.

Echipa pregătită de Ilie Poenaru a reuşit să însumeze doar 16 puncte din 14 etape, fiind învinsă şi în ultima rundă, de viitoarea sa adversară din Cupa României, FCSB, scor 2-1.

Claudiu Keşeru, adus în vară de la Bucureşti, a marcat unicul gol al ”textiliştilor” la Bucureşti, reuşind să puncteze pentru prima dată în tricoul UTA-ei împotriva fostei sale echipe.

Atacantul şi-a pierdut locul de titular din startul sezonului, după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul său, care a dat de înţeles că e dispus să renunţe la ”tricolor” dacă acesta nu se supune.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu FCSB din Cupă, Poenaru a sugerat că a tranşat conflictul cu Keşeru, dar a şi afirmat, ferm, că cine nu îl ascultă, e liber să plece şi acum.

Claudiu Keşeru, OUT de la UTA deja?

Nu ne legăm de parametri, pentru că ei sunt edificatori pentru noi, ca staff, să urmărim anumite lucruri, nu pentru ei, ca jucători.

Parametrii aceia îi ştiu jucătorii pentru că vorbim noi despre ei, în legătură cu ceea ce mai au de făcut, unde mai trebuie să lucreze.

Nu ar trebui jucătorii să vorbească despre parametri. Pe de altă parte, Keşeru cred că a înţeles ce i-am comunicat.

Căci a spus că datoria sa este să-şi facă treaba, să dea totul, fie şi în 10 minute, atât cât consideră antrenorul să-i ofere într-un meci sau altul.

Ce mă bucură în acest moment este că a reuşit să marcheze. Poate fi o descătuşare a lui, avea nevoie de acest gol, cu toţii ne doream ca el să reuşească să marcheze.

Cui nu-i convine, e liber să plece, oricare ar fi el. Deci poate să plece şi acum, în orice moment, orice jucător.

Nu vorbim doar despre Claudiu sau de x sau de y, orice jucător care vrea să plece e liber să o facă”, a declarat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare