Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un exemplu”. Capitolul la care Oţelul Galaţi surclasează mai multe echipe din Superligă: ”Nu dau doi bani” | EXCLUSIV

”E un exemplu”. Capitolul la care Oţelul Galaţi surclasează mai multe echipe din Superligă: ”Nu dau doi bani” | EXCLUSIVgalerie foto

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi, nou-promovată în Liga 2, se luptă pentru un loc în primul eşalon, fiind pe locul trei după 10 etape, la două puncte de liderul CSA Steaua. Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei echipei pregătite de Dorinel Munteanu cu Concordia Chiajna, MM Stoica a evidenţiat un capitol la care moldovenii surclasează mai multe echipe din Superligă.

În 2015, la doar patru ani de când reuşea împotriva tuturor aşteptărilor să câştige campionatul, Oţelul Galaţi retrograda din primul eşalon, afectată de grave probleme financiare.

Echipa s-a desfiinţat, dar a fost reînfiinţată de îndată de suporteri, iar, sezonul trecut, din nou sub comanda lui Dorinel Munteanu, fosta campioană a României reuşea să revină în Liga 2.

Antrenorul gălăţenilor afirma încă din startul stagiunii că obiectivul este, cel puţin, clasarea în play-off, dar Oţelul pare a avea şanse realise de a câştiga campionatul.

La momentul actual, echipa pregătită de Dorinel Munteanu se află pe locul al treilea din Liga 2, la egalitate de puncte cu Unirea Dej, ocupanta locului doi, şi la două puncte de liderul CSA Steaua.

În contextul în care ”militarii” nu au drept de promovare, dacă, prin absurd, campionatul s-ar încheia acum, Oţelul ar promova direct, alături de cei de la Dej.

Capitolul la care Oţelul Galaţi surclasează mai multe echipe din Superligă

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a evidenţiat un capitol la care fosta sa echipă este deja pregătită pentru primul eşalon şi surclasează mai multe formaţii din Superligă.

În opinia managerului general de la FCSB, echipamentul de joc al Oţelului este ”excepţional”, acesta punctând că este important să se pună preţ pe felul în care se prezintă echipa, din punct de vedere estetic.

Mihai Stoica a explicat că mai multe echipe din Liga 1 nu pun preţ pe aspectul tricourilor lor de joc şi că trebuie apreciat că cei de la Oţelul au reuşit să îşi creeze singuri acel echipament.

Tricourile... trebuie apreciat, când văd unele echipe din Liga 1 că nu dau doi bani pe felul în care se prezintă, am văzut unii care aveau sponsori pe epoleţi, dar nimic pe piept.

Galaţiul e exemplu pentru multe echipe, arată excepţional echipamentul şi e făcut de ei, arată excepţional, totul în detaliu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: oţelul 

viewscnt
Articole similare