Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, mesaj clar după victoria cu Progresul Spartac: ”Da, urmărim să rămânem pe primul loc!”

Daniel Opriţa, mesaj clar după victoria cu Progresul Spartac: ”Da, urmărim să rămânem pe primul loc!”

Liga 2

Comentarii

Echipa CSA Steaua a învins luni, în deplasare, echipa Progresul Spartac Bucureşti, scor 3-0, într-un meci al etapei a 10 din Liga 2.

CSA Steaua s-a impus prin golurile marcate de Bogdan Chipirliu (min. 9 şi 90+2) şi Tsvetelin Chunchukov (min. 33). CSA Steaua revine pe prima poziţie în clasament, cu 23 de puncte.

La finalul meciului, Danie Opriţa a avut un mesaj clar. El susţine că are ca obiectiv să rămână pe primul loc în al doilea eşalon al fotbalului românesc. 

”Da, urmărim să rămânem pe primul loc!”

”Un rezultat care m-a mulţumit. Am fost o echipă matură. Am şi suferit în unele momente, e normal. Suprafaţa de joc nu este cea mai bună. Ne-am făcut jocul mai uşor, am marcat repede. Aşa vreau să arate echipa, cu atitudine, cu dăruire. Da, urmărim să rămânem pe primul loc, chiar să ne distanţăm de urmăritoare, pentru că este un campionat foarte strâns. Trebuie să ne asigurăm locul de play-off.

Nu a fost un joc uşor, împotriva unei echipe cu jucători care vor să se afirme, care au atitudine. Bine că am luat cele trei puncte.

Chipirliu este un marcator, atunci când vrea el să joace aşa cum trebuie. Este un marcator. Sunt bucuros şi de Chunchukov pentru că este la al treilea meci consecutiv la care înscrie şi trebuie să prindă şi el încredere. Aveam mare nevoie de el. A fost ceea ce trebuie.

Meciul cu Oţelul este foarte important. Toate sunt importante. Trebuie să câştigăm. Nu a fost uşor. Dacă suntem cum am fost astăzi, ne dorim, băgăm piciorul, nu cred că vor fi probleme”, a declarat Daniel Opriţa, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: steaua-liga 2-opriţa 

viewscnt
Articole similare