Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nou-venitul de la Rapid care l-a surprins plăcut pe Basarab Panduru: ”Am văzut că e un jucător cu calitate” | VIDEO EXCLUSIV

Nou-venitul de la Rapid care l-a surprins plăcut pe Basarab Panduru: ”Am văzut că e un jucător cu calitate” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Transferat de Rapid la finalul perioadei de mercato, numele lui Xian Emmers (23 de ani) nu spunea prea multe publicului din România, dar belgianul a reuşit să impresioneze încă din primele luni în România. În urma golului marcat de acesta cu Hermannstadt, Basarab Panduru a recunoscut că a fost surprins plăcut de jucătorul proaspăt transferat de giuleşteni.

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club şi infuzia de capital adusă de acesta, Rapid a luat cu asalt piaţa transferurilor şi a reuşit să rezolve nu mai puţin de 10 mutări în ultima perioadă de mercato.

Pe lângă Alex Albu, a cărui clauză de cumpărare a fost activată după un an petrecut sub formă de împrumut la club, giuleştenii i-au mai adus pe Marko Dugandzic, Andrei Ciobanu, Damien Dussaut, Jayson Papeau, Kevin Luckassen, Valentin Costache, Florin Ştefan, Paul Iacob, Xian Emmers şi Alex Măţan.

În afara fotbalistului lui Columbus Crew, care a fost transferat doar sub formă de împrumut, Rapid i-a adus definitiv pe ceilalţi nouă jucători, plătind 1,35 milioane de euro în total.

Cu câteva excepţii, nou-veniţii nu au ”rupt norii”, însă unul dintre jucătorii mai necunoscuţi dintre cei veniţi în Giuleşti a reuşit să îl surprindă plăcut pe Basarab Panduru.

Xian Emmers, fiul lui Marc Emmers, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Belgiei, până la apariţia actualei Generaţii de Aur a ”diavolilor roşii”, a reuşit rapid să se impună la noua echipă.

”Am văzut că e un jucător cu calitate”

Mijlocaşul de 23 de ani a marcat de trei ori în cele şase partide disputate, una dintre reuşite fiind cea care le-a asigurat victorie giuleştenilor cu Hermannstadt.

Xian Emmers a deviat fabulos, cu călcâiul, centrarea la firul ierbii primită de la Alex Ioniţă, iar Basarab Panduru l-a remarcat pe fotbalist, spunând că are calitate.

Vine iar Ioniţă, pentru că dacă inventează ceva, ăla e Ioniţă. O ia pe partea dreaptă, se duce acolo, centrează şi vine Emmers...

Un jucător care a făcut un meci bun, cred că are calitate, cred că se poate lucra pe el. Nu prea ştiu bine ce este, extremă stângă, inter.

Dar am văzut un jucător cu calitate. Golul ăsta este o inspiraţie a lui”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare