Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Numai ei ştiu să facă atmosferă”. Viorel Moldovan, impresionat de galeria clubului din Superligă care l-a ajutat: ”Datorită lor mi-am găsit motivaţia” | EXCLUSIV

”Numai ei ştiu să facă atmosferă”. Viorel Moldovan, impresionat de galeria clubului din Superligă care l-a ajutat: ”Datorită lor mi-am găsit motivaţia” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a trecut cu bine peste cel mai recent moment greu al echipei în acest sezon. Formaţia pregătită de Adrian Mutu a câştigat în ultima etapă din campionat şi aşteaptă cu multă încredere următoarele dueluri. Viorel Moldovan a vorbit despre situaţia actuală a giuleştenilor.

Rapid a avut, în perioada recentă, o serie de două meciuri fără victorie în campionat. A pierdut în deplasare cu Chindia Târgovişte (1-2) şi a remizat cu FC Botoşani (1-1).

Totuşi, formaţia giuleşteană a revenit pe linia victoriilor, câştigând partida cu FC Hermannstadt (2-0), în etapa a 14-a din Superligă.

Astfel, a rămas pe locul secund în Superligă, cu 28 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Farul Constanţa.

”Numai ei ştiu să facă atmosferă”. Viorel Moldovan, laude pentru galeria Rapidului: ”Datorită lor mi-am găsit motivaţia” | EXCLUSIV

Despre situaţia actuală a celor de la Rapid a vorbit şi Viorel Moldovan. Fost jucător al giuleştenilor, Moldovan este de părere că venirea investitorului Dan Şucu la club este una de bun augur, ducându-l la nivelul superior.

Ex-marele internaţional nu este sigur că Rapid se poate implica în acest an în lupta la titlu, dar consideră că echipa pregătită de Adrian Mutu poate păstra ritmul impus până acum în campionat, acolo unde giuleştenii au înregistrat doar un egal şi patru eşecuri în 14 meciuri.

”Până în momentul de faţă, a fost foarte ok parcursul, locul doi în clasamentul Superligii, e un loc corect, echipa a avut momente când a arătat foarte bine. Acum, din cauza ultimelor rezultate, hai sa zicem că nu putem spune acelaşi lucru, dar mie mi-a plăcut Rapidul cu Botoşani. 

Eu cred că da (n.r. despre ritm), nu ştiu dacă putem vorbi de titlu. Eu cred că e o etapă pe care Rapid o parcurge foarte corect, graţie implicării domnului Şucu, care mie îmi place foarte mult. A venit cu o filosofie nouă. 

M-am simţit extraordinar, am avut un sentiment de mândrie, să mă aflu din nou pe Giuleşti în faţa publicului senzaţional, în faţa atmosferei pe care numai suporterii rapidişti ştiu să o facă. Datorită lor mi-am găsit motivaţia în ultimul an şi jumătate din carieră”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport. 

Viorel Moldovan a evoluat la Rapid între ianuarie 2006 şi iulie 2007, aceasta fiind ultima sa formaţie din cariera de jucător.

Afla mai multe despre: viorel moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare