Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a "graţiat". A şters un nume de pe lista neagră de la FCSB: "E folositor"

Gigi Becali l-a "graţiat". A şters un nume de pe lista neagră de la FCSB: "E folositor"

FCSB

Comentarii

Lista neagră de la FCSB s-a mişcorat. Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că a "graţiat" un jucători şi a şters un nume de pe lista plecărilor de la echipa "roş-albastră".

Trecut iniţial pe lista neagră de la FCSB, alături de Bogdan Rusu, Marco Dulca şi Rachid Bouhenna, Răzvan Oaidă (24 de ani) a scăpat. Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa sa şi nu are de gând să se mai despartă de mijlocaşul cumpărat de la FC Botoşani în schimbul sumei de 700.000 de euro, în 2019.

Gigi Becali l-a "graţiat". A şters un nume de pe lista neagră de la FCSB: "E folositor"

Unul dintre jucătorii pe care a plătit o sumă de transfer destul de mare, Răzvan Oaidă a "scăpat" de plecarea de la FCSB.

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a şters de pe lista neagră a FCSB şi a anunţat că nu e pregătit să renunţe la serviciile mijlocaşului, care "e folositor echipei". "Oaidă, nu. E folositor echipei, când vrei să ai mai multă singuranţă trebuie să joci cu Oaidă. E mai agresiv, deposedează. Nu e extraordinar, dar e folositor", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

În acest sezon, Răzvan Oaidă a jucat 918 minute în 20 de meciuri din toate competiţiile la FCSB, timp în care a reuşit două pase de gol.

Per total, din 2019 până în prezent, Răzvan Oaidă a strâns 108 meicuri, şapte goluri şi opt assist-uri la FCSB, după ce Gigi Becali a plătit 700.000 de euro celor de la FC Botoşani pentru transferul său.

Atletico Arad, Wolves U18, Brescia U19, FC Botoşani şi FCSB sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Răzvan Oaidă

Afla mai multe despre: razvan oaidafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare