Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se supraapreciază”. Înainte Dică, acum Keşeru. Marica, conflict şi cu atacantul de la UTA? ”Acum vine cu declaraţia asta”

”Se supraapreciază”. Înainte Dică, acum Keşeru. Marica, conflict şi cu atacantul de la UTA? ”Acum vine cu declaraţia asta”

UTA

Comentarii

Claudiu Keşeru este unul dintre atacanţii cu nume care evoluează în prezent în campionatul românesc. Legitimat la UTA Arad, fotbalistul ajuns la 35 de ani a reuşit şi primul său gol în acest sezon, chiar împotriva fostei sale echipe, FCSB.

UTA Arad a fost învinsă de FCSB (1-2), Totuşi, în ciuda eşecului, meciul a consemnat o premieră pentru Claudiu Keşeru în acest sezon. Atacantul a marcat primul său gol în actuala stagiune.

La finalul meciului, jucătorul de 35 de ani şi-a exprimat nemulţumirea legată de faptul că este rezervă la echipa pregătită de Ilie Poenaru, considerând că merită să fie titular în linia de atac.

Marica, despre Keşeru: ”Ne-a obişnuit să ne spună că are o părere foarte bună despre el”

După această declaraţie a fost luat ”în colimator” de Ciprian Marica, un alt fost atacant al României, trecut printre altele şi pe la FCSB, care a avut o reacţie tranşantă la adresa lui Keşeru.

”În primul rând, Keşeru ne-a obişnuit să ne spună că are o părere foarte bună despre el, că e foarte bun, că poate să joace, că defilează, joacă şi la 40 de ani. Acum vine cu declaraţia asta.

Pe de o parte, e bine să ai încrederea asta în tine, trebuie să demonstrezi şi pe teren şi aseară a reuşit un gol important, a intrat câteva minute şi a reuşit să marcheze, avea să demonstreze asta şi celor de la FCSB, care s-au descotorosit de el destul de uşor şi într-un mod neplăcut, am văzut acolo reacţii între el şi patron, între el şi conducere. 

Keşeru e un tip destul de stăpân pe el, pe situaţie, pe ce crede sau ştie că poate şi destul de greu intri în graţiile lui Keşeru, nu e uşor nici de acceptat din partea antrenorului să aibă un jucător cu atât de multă personalitate.

Acum, sigur, nu a jucat la FCSB, nu joacă nici la UTA titular, nu reuşeşte. Nu ştiu dacă este el cel care se supraapreciază sau chiar are o problemă, nu mai poate duce la cel mai înalt nivel. Rămâne de văzut ce va fi, se anunţase un transfer cu aşteptări mari”, a declarat Ciprian Marica, conform Pro Arena

Aceeastă reacţie a lui Marica vine la doar câteva zile după ce a avut un discurs dur şi la adresa lui Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, care i-a răspuns la scurt timp.

Afla mai multe despre: keserumarica 

viewscnt
Articole similare