Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul Ploieşti a pus mâna pe un jucător unic în Superligă: "FCSB are? CFR Cluj are?" | EXCLUSIV

Petrolul Ploieşti a pus mâna pe un jucător unic în Superligă: "FCSB are? CFR Cluj are?" | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Fostul antrenor al Petrolului Ploieşti, Vivi Răchită, îşi laudă clubul de suflet şi consideră că a pus mâna pe un jucător unic în Superligă.

Ultimul transfer al Petrolului, lăudat

Constantin Budescu s-a întors acasă, la Petrolul Ploieşti, la 33 de ani. Deşi este accidentat de pe finalul sezonului trecut, mijlocaşul şi-a dat acordul şi va fi prezentat de "lupi" imediat cum va fi apt de joc. 

Vivi Răchită a confirmat transferul lui Constantin Budescu, pentru Orange Sport, şi a susţinut că a insistat ca mijlocaşul să semneze cu echipa prahoveană. 

Mai mult, fostul tehnician consideră că nicio echipă din Superligă nu mai are un jucător spectaculos şi creativ precum Constantin Budescu. 

"Păi, aceşti jucători sunt rari, nu numai Petrolul are nevoie. Hai să ne uităm la FCSB. Are? Hai să ne uităm la CFR. Are? Sunt rari jucători precum Budescu. Şi eu l-am sfătuit de multe ori să vină şi mă bucur că a luat decizia asta. Petrolul are nevoie de Budescu.

Chiar dacă va fi o perioada dificilă, pentru că vine după o accidentare gravă, Budescu va ajuta Petrolul să rămână în Liga 1 (n.r. - Superligă), pentru că e un jucător care îţi poate face o fază de gol, o pasă, un gol, o centrare, să te salveze după 90 de minute de chin.

Chiar am fost acum vreo două săptămâni cu el la pescuit şi mi-a zis că semnează cu Petrolul. Mi-a zis că semnează, dar nu vrea să păcălească clubul, că este accidentat şi vorbeau de ceva vreme, dar atunci când va începe antrenamentele va semna cu Petrolul", a declarat Vivi Răchită pentru Orange Sport. 

După trei etape din Superligă, Petrolul e penultima în clasament, cu un singur punct, după înfrângerile cu Voluntari, 0-1, şi UTA, 0-2, şi remiza cu Sepsi, 1-1. 

Afla mai multe despre: petrolulbudescu 

viewscnt
Articole similare