Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are Steaua drept de promovare?” Răspunsul oferit de George Ogăraru: ”Practic, suntem favoriţi în acest sezon!”

”Are Steaua drept de promovare?” Răspunsul oferit de George Ogăraru: ”Practic, suntem favoriţi în acest sezon!”

Steaua

Comentarii

George Ogăraru, oficialul de la Steaua, a oferit mai multe declaraţii despre situaţia actuală de la echipa din Ghencea.

Echipa antrenată de Daniel Opriţa nu a avut drept de promovare sezonul trecut în Liga 1. Echipa ”militarilor” a terminat pe loc de baraj în Liga 2 sezonul trecut, dar nu a putut disputa meciurile decisive. 

Chiar dacă cei de la Steaua au făcut presiuni, FRF nu i-a dat drept de promovare echipei, deoarece nu a găsit un investitor privat care să se implice financiar la Steaua.

Ogăraru spune că în acest moment nu ştie dacă Steaua va avea drept de promovare sau nu. Totuşi, el a precizat că acest sezon de Liga 2 este unul lejer, iar Steaua este una dintre favorite la primele locuri. 

”Practic, suntem favoriţi în acest sezon!”

”Nu ştiu, este un lucru necunoscut în momentul de faţă (n.r. dacă CSA Steaua poate promova). Ne interesează pe toţi ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puţin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Aşteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important că acest club va exista mai departe şi trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea şi prezenţa suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru (n.r dreptul de promovare).

Totuşi, am avut o asistenţă peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din ţară. Sigur că puteau să vină mai mulţi spectatori, dar sunt conştient unde se află acum fotbalul românesc.

Mă uit şi la celelalte stadioane, este o realitate că oamenii au lipsit în ultima vreme de pe stadioane. Anul acesta mi se pare mult mai accesibil în Liga 2. Anul trecut am fost în play-off, în condiţiile în care U Cluj, Hermannstadt şi Petrolul au promovat. Practic, Steaua este una dintre favorite”, a spus Ogăraru, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: steaua-ogăraru-liga 2 

viewscnt
Articole similare