Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător legendar de la Dinamo şi Rapid, dispus să o preia pe FCSB: ”Becali dă sfaturi bune între patru ochi, nu ştii ce se întâmplă acolo de fapt”

Fostul jucător legendar de la Dinamo şi Rapid, dispus să o preia pe FCSB: ”Becali dă sfaturi bune între patru ochi, nu ştii ce se întâmplă acolo de fapt”galerie foto

FCSB

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de naţionala U20 a României, Bogdan Lobonţ (44 de ani) şi-ar dori să preia o echipă de club la momentul actual şi nu exclude o posibilă colaborare cu FCSB, în ciuda trecutului său rapidist şi dinamovist.

Deşi a cucerit două trofee alături de Dinamo şi două alături de Rapid în cariera de jucător şi este considerat o legendă de fanii ambelor echipe, Bogdan Lobonţ ar lua în calcul să lucreze pentru marea rivală, FCSB.

Liber de contract după despărţirea de naţionala U20, fostul selecţioner doreşte să facă pasul înapoi la o echipă de club şi ar fi dispus şi să se ”scufunde” în Liga 3 pentru acest lucru.

Sau, poate chiar mai rău pentru fani, să o antreneze pe FCSB. În eventualitatea în care ar primi o ofertă de la Gigi Becali, fostul portar ar fi dispus să semneze, atât timp cât îi sunt respectate condiţiile.

Bogdan Lobonţ ar dori un proiect pe termen mediu, la o echipă care vrea să facă performanţă, sub conducerea unui patron care nu se bagă peste antrenor.

Fostul jucător legendar de la Dinamo şi Rapid, dispus să o preia pe FCSB

Gigi Becali e un om care dă sfaturi foarte bune, dacă vorbeşti între patru ochi. Eu aş antrena orice echipă care vrea să facă performanţă, cu un proiect sănătos, pe un timp mediu.

Pentru mine mediu înseamnă cel puţin doi ani. Toată lumea ştie ceea ce se întâmplă la FCSB. Şi acolo e o chestie de gestionare a anumitor situaţii.

Până nu eşti acolo să trăieşti experienţa, nu ai de unde să ştii ce se întâmplă cu adevărat. Noi suntem în afară şi vedem tot ce apare în media.

Ne dăm cu părerea, dar până nu trăieşti realitatea care e acolo, nu-ţi poţi da seama. Eu am jucat şi la Rapid, şi la Dinamo.

Orice echipă pot antrena, de la Liga 1 până la Liga 3, nu mă dau în spate de la muncă. Nu cred că e o ruşine să munceşti.

Poate că în societatea noastră se consideră că persoanele ca mine nu au ce căuta în Liga 3, dar munca n-a omorât pe nimeni”, a declarat Bogdan Lobonţ, pentru Prosport.

Şansele ca Lobonţ să ajungă la FCSB sunt infime, dar acesta ar putea prinde un angajament în primele două ligi, având în vedere cariera pe care a avut-o ca jucător.

Unica echipă de club pregătită de fostul portar până acum este U Cluj, în perioada decembrie 2018 - iunie 2019.

Afla mai multe despre: bogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare