Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şedinţă de urgenţă la U Cluj, după ratarea promovării. Un nume greu din Liga 1 ar putea veni în locul lui Sabău. Cine l-ar putea înlocui pe Lobonţ

EXCLUSIV | Şedinţă de urgenţă la U Cluj, după ratarea promovării. Un nume greu din Liga 1 ar putea veni în locul lui Sabău. Cine l-ar putea înlocui pe Lobonţ

Liga 2

Comentarii

Conducerea lui U Cluj s-a reunit într-o şedinţă în care s-a discutat despre soarta echipei, după ce ”şepcile roşii” au ratat promovarea. Staff-ul ar urma astfel să sufere câteva schimbări radicale.

U Cluj a pierdut cu 2-1 la general barajul cu Hermannstadt şi va juca încă un an în liga secundă. Eşecul a produs multă nemulţumire la nivelul conducerii, mai ales că ”şepcile roşii” au beneficiat de condiţii peste nivelul ligii secunde. Din informaţiile Telekom Sport, şefii clubului discută despre înlocuirea cuplului Ovidiu Sabău - Bogdan Lobonţ. Mai ales că Sabău ar fi garantat promovarea.

În cazul în care oficialii clubului vor hotărî să se despartă de cei doi, la U Cluj ar urma să ajungă câte nume interesante. Surse au declarat pentru Telekom Sport că şefii clubului din Cluj încearcă să-l convingă pe Dani Coman să vină pe poziţia ocupată de Ovidiu Sabău. În cazul în care această mutare s-ar realiza, Dani Coman ar urma să vină cu trei propuneri de antrenori: Costel Enache, Claudiu Niculescu şi Leo Grozavu.

De altfel, negocierile dintre U Cluj şi Dani Coman au început acum aproximativ o săptămână. Preşedintele Astrei urmează să plece de la Giurgiu şi în această perioadă se află în preaviz, până pe 1 iulie.



Totul se va decide în şedinţa Consiliului de Administraţie şi nu este exclusă nici varianta ca Ovidiu Sabău şi Bogdan Lobonţ să fie păstraţi.

Afla mai multe despre: u clujbogdan lobont 

viewscnt
Articole similare