Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Probleme pentru Universitatea Craiova! Bancu va fi operat şi va lipsi o perioadă îndelungată

NEWS ALERT | Probleme pentru Universitatea Craiova! Bancu va fi operat şi va lipsi o perioadă îndelungată
Comentarii

Rapid şi Universitatea Craiova, scor final 2-2, a fost un meci cu ghinion pentru Nicuşor Bancu. Fundaşul Craiovei a ieşit accidentat din meci.

Nicuşor Bancu s-a accidentat în partida disputată pe Stadionul Giuleşti, iar în minutul 78, Mirel Rădoi l-a înlocuit cu Ivan Martic. Căpitanul Universităţii Craiova a acuzat dureri în zona genunchiului.

Se pare că accidentarea e mult mai gravă decât se credea. Azi, clubul oltean a anunţat că Bancu va fi operat şi va lipsi între 4 şi 6 luni.

"Nicuşor Bancu, căpitanul nostru, are nevoie de o intervenţie chirurgicală şi o perioadă de recuperare între 4 şi 6 luni. La cum îl ştim, în 3 luni este înapoi pe teren să apere culorile Universităţii Craiova. Nu mai este nevoie să spunem că toată suflarea alb-albastră este alături de el.

Şi nu avem voie să uităm că BancOne, accidentat fiind, a refuzat să iasă de pe teren în meciul din Giuleşti cu Rapid. Un sacrificiu pentru culorile alb-albastre demn de un CĂPITAN al Ştiinţei!", a fost anunţul Universităţii Craiova.

  • 19 meciuri are Bancu în actualul sezonul, în toate competiţiile. Fundaşul a dat un gol şi a oferit două assist-uri.

Basarab Panduru a regretat accidentarea jucătorului de la Craiova. El spune că Nicuşor Bancu este fotbalist, chiar dacă multă lume îl critică pe fundaşul lui Mirel Rădoi. 

”Chiar îmi pare rău de el. Bancu e fotbalist. Am mai spus asta, poate să zică lumea orice, dar Bancu chiar e fotbalist. Poate nu e cel mai bun fundaş în sistem de 4. Chiar îmi pare rău de el”, a spus Basarab Panduru, la finalul meciului. 

EXCLUSIV | MM a îzbucnit în râs! Val de ironii la adresa portarului de la U Cluj: ”Atunci a fost Gorcea. Acum e Garcea” :)

Afla mai multe despre: nicusor bancuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare