Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a primit ofertă pentru titularul sosit la începutul acestui an! Gigi Becali a confirmat un alt interes: "Şi pentru el, de două milioane de euro"

FCSB a primit ofertă pentru titularul sosit la începutul acestui an! Gigi Becali a confirmat un alt interes: "Şi pentru el, de două milioane de euro"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e hotărât să-şi ducă planul până la capăt în privinţa echipei. În această dimineaţă a dezvăluit că a primit două oferte, pe care le-a refuzat, din cauza diferenţei dintre cerere şi ofertă.

Edjouma şi Cordea, ofertaţi. Ce răspuns a dat Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat în mai multe rânduri că e dispus să renunţe la FCSB şi o va face treptat în următorii ani, dezamăgit de rezultatele şi încasările din ultimele sezoane. Pentru preţul corect, toţi fotbaliştii sunt de vânzare, a spus clar finanţatorul, care a dezvăluit că cel puţin doi jucători din lot au fost căutaţi. 

Afaceristul a renunţat, pentru moment, la gândul că l-ar putea vinde pe Florinel Coman, care vrea să fie împrumutat, în timp ce Octavian Popescu e abia în revenire de formă, după cele două etape consecutive în care a marcat. 

În ultima sa intervenţie, Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Andrei Cordea şi Malcom Edjouma. Cel puţin în privinţa atacantului lateral, au existat informaţii că Legia, din Polonia, l-a dorit, dar finanţatorul FCSB a cerut cu un milion în plus. 

"(n.r. - Cordea) Am avut şi ofertă pentru Cordea, 2 milioane, i-am zis pleacă mă de aici să nu mă supăr pe tine. Am ofertă şi pe Edjouma. Tot ce este bani vând, cumpăr, vând, cumpăr.

Da, de două milioane. I-am zis <<Pleacă, mă de aici, că mă supăr pe tine>>. Am avut şi pe Edjouma ofertă. Tot ce înseamnă bani... Vând, cumpăr, vând, cumpăr", a spus Gigi Becali la Pro Arena

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei cordeamalcom edjoumatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare