Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mirel Rădoi a ”tăiat în carne vie” la Universitatea Craiova: ”Trebuia să gestioneze altfel situaţia”. Unde a greşit antrenorul oltenilor

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mirel Rădoi a ”tăiat în carne vie” la Universitatea Craiova: ”Trebuia să gestioneze altfel situaţia”. Unde a greşit antrenorul oltenilor
Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) a decis să excludă patru jucători din lot înaintea meciului cu Rapid, încheiat 2-2.

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mirel Rădoi a ”tăiat în carne vie” la Universitatea Craiova: ”Trebuia să gestioneze altfel situaţia”. Unde a ”greşit” antrenorul oltenilor

Mirel Rădoi (41 de ani) a decis să excludă patru jucători din lot înaintea meciului cu Rapid, încheiat 2-2.

Este vorba despre Sergiu Hanca, Ionuţ Vînă, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

În cazul lui Andrei Ivan, excluderea a fost decisă din cauza simulărilor repetate, la Jovan Markovic este veşnica problemă a kilogramelor în plus, în timp ce Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă motivele ţin mai degrabă de evoluţii, atitudine şi implicare la antrenament şi în jocuri.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre conflictul iscat la Craiova între Mihai Rotaru şi Mirel Rădoi.

”Este o normalitate ceea ce face Rădoi, din punctul meu de vedere aşa ar trebui să procedeze orice antrenor din România. Un singur lucru eu, probabil, aş fi gestionat în alt mod situaţia respecită. Decizia pe care Mirel a luat-o şi sunt de acord în totalite cu el, aş fi discutat în principal cu patronul echipei. Decizia i-aş fi transmis-o după aceea şi clubul ar fi trebuit să fie alături de Mirel. Mirel a procedat corect şi e unul dintre puţinii antrenor care întotdeauna spun lucrurilor pe nume.

(n.r. Ivan înţelege ceva dacă antrenorul îl exclude şi patronul îi oferă un nou contract). Patronul se gândeşte mereu la business, iar ei sunt nişte jucători care sunt vandabili pe viitor. Ivan Markovic, poate şi Vână. Au fost investiţi nişte bani în ei. Dl. Rotaru face lucruri senzaţionale. Craiova este unul dintre cele mai organizate cluburi din România, dar în multe momente apropriera asta faţă de anumiţi jucători nu face lucrurile să funcţioneze aşa cum trebuie la un club profesionist.

Antrenorul este suveran într-un vestiar şi e normal, ca jucători trebuie să te antrenezi şi să joci. Mirel este unul din antrenori tinerei generaţii care va fi un antrenor foarte bun. Alături de foşti fotbalişti şi e păcate dacă se întâmplă lucruri de genul ăsta, dar şi el ar trebuit să gestioneze un pic altfel această situaţie. În prealabil ar fi trebuit să vorbească cu patronul echipei şi cu dl. Sorin Cârţu pentru că sunt destul de apropriate, au avut o relaţie bună de-a lungul vremii”, a declarat Ionel Dănciulescu. 

EXCLUSIV | Panduru şi Zotta despre decizia lui Rădoi, care a zguduit Craiova: "Toţi antrenorii au fost proşti!" / "Nu prea sunt de acord"

Afla mai multe despre: universitatea craiovamirel radoimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare