Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflict intern la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru, atac la Mirel Rădoi: “Am aflat decizia lui de la televizor. Nu se face! Nu e stăpân la club”

Conflict intern la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru, atac la Mirel Rădoi: “Am aflat decizia lui de la televizor. Nu se face! Nu e stăpân la club”
Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) a decis să excludă patru jucători din lot înaintea meciului cu Rapid, încheiat 2-2.

Conflict intern la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru, atac la Mirel Rădoi: “Am aflat decizia lui de la televizor. Nu se face! Nu e stăpân la club”

Mirel Rădoi (41 de ani) a decis să excludă patru jucători din lot înaintea meciului cu Rapid, încheiat 2-2.

Este vorba despre Sergiu Hanca, Ionuţ Vînă, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

În cazul lui Andrei Ivan, excluderea a fost decisă din cauza simulărilor repetate, la Jovan Markovic este veşnica problemă a kilogramelor în plus, în timp ce Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă motivele ţin mai degrabă de evoluţii, atitudine şi implicare la antrenament şi în jocuri.

Mihai Rotaru îl critică pe Rădoi pentru faptul că n-a anunţat pe nimeni înainte să-i excludă pe cei patru jucători. 

"Nu a ştiut nimeni de decizia lui Mirel Rădoi. Am aflat de la televizor! Nu glumesc! Este OK, noi susţinem deciziile antrenorului. Este stăpân pe vestiarul unui club. Dar nu este stăpân pe ce face clubul în spaţiul public. Dacă antrenorul vine cu o emisiune în spaţiul public al clubului, e ca şi cum conducerea s-ar amesteca în vestiarul echipei. Ceea ce nu se face! Uşa mea este deschisă întotdeauna, dacă m-a sunat antrenorul sau oricine.

Cred că e normal ca antrenorul să îl sune pe Sorin Cârţu, sau pe mine dacă doreşte, şi să spună “uitaţi, vreau să iau decizia asta… care e fundamentul? ăsta, ăsta”. Şi suntem cu el până la capăt. Şi acum suntem cu el până la capăt, sau până vom afla care sunt motivele. Nu le cunoaştem în această secundă. Când vom afla motivele, vom spune dacă a procedat corect sau a exagerat. Nu faci public, o faci frumos, elegant, dacă vrei să mori pe mâna ta", a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Andrei Ivan a semnat un nou contract şi Rădoi l-a exclus din lot. Mihai Rotaru: "Mirel ştia acest lucru"

Ce a spus Rădoi după excluderea celor patru jucători din lot:

”Am avut o primă repriză controlată de noi, apoi o repriză a doua în care Rapid a fost împinsă de la spate de un public minunat, acesta este şi punctul lor forte. Cred că puteam câştiga, la ratarea lui Creţu. Trebuie să ne mulţumim cu un punct în seara asta. Din nou nu reuşim să absorbim presiunea adversarului, dar din astfel de partide trebuie să învăţăm.

Va fi o luptă aprinsă pentru primele şase poziţii. Avem o restanţă cu Chindia, pe 29, suntem singurii fraieri care jucăm atunci. Cât despre cei care au fost excluşi, indolenţa şi suficienţa nu sunt acceptate la mine. Cu toţi cei patru nu am nici o problemă.

Dacă cineva se crede mai presus, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolenţă, suficienţă. Nu stau să mă rog de nimeni. Toţi jucătorii ar trebui să înţeleagă. Dacă nu au înţeles până acum, e strict problema lor. Eu le dau a doua şansă, am greşit şi eu ca jucător. Dar a treia oară îmi pare rău, trebuie să pleci. 

Nu stau să mă rog de niciun jucător. Nu pot sta în fiecare zi să-i cântăresc la kilograme. Îi iau pe rând, fiecare a primit şanse, nu am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus şi amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari şi se accidentează. De Marko (n.r. Jovan Markovic) m-am rugat să facă anumite lucruri. Dacă noi ne rugăm de el şi ne dorim mai mult ca el, e o problemă.

Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureş putea fi o ruşine chiar mai mare, ţine adversarul într-una, de parcă eram la o miuţă între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a ştiut să profite de şansă, el nu. Doamne-fereşte să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta.

Momentan sunt excluşi, vom vede pe ce perioadă, vom vedea în zilele următoare. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios. Dacă cineva crede că din şase zile se antrenează doar cinci, atunci pentru ziua aceea nu va juca”, a declarat Rădoi, după meci.

Afla mai multe despre: mihai rotarumirel radoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare