Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Acesta e adevărul despre ce s-a întâmplat în relaţia cu el”. Mihai Stoichiţă dezvăluie tot despre plecarea lui Florin Bratu de la naţionala U21

”Acesta e adevărul despre ce s-a întâmplat în relaţia cu el”. Mihai Stoichiţă dezvăluie tot despre plecarea lui Florin Bratu de la naţionala U21

Echipa națională

Comentarii

Marţi, FRF a organizat o conferinţă de presă, în cadrul căreia i-a prezentat oficial pe noii selecţioneri de la naţionalele U21 şi U20. Emil Săndoi îi ia locul lui Florin Bratu, în timp ce Daniel Pancu îl succede pe Bogdan Lobonţ.

Dacă echipa naţională mare a fost o sursă de dezamăgiri fără margini în ultimii ani, selecţionata U21 a României a oferit mai multe momente memorabile cu calificări şi performanţe la turneele finale.

”Tricolorii” mici s-au calificat la ultimele două Campionate Europene şi au pierdut un singur meci din şapte disputate la acestea, în 2019, în semifinala cu Germania.

În rest, jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi, iar apoi de Adi Mutu au reuşit să rămână neînvinşi după confruntări cu Croaţia, Franţa şi Anglia în 2019 şi Olanda, Ungaria şi chiar Germania în 2021.

Totuşi, odată cu instalarea lui Florin Bratu, nu doar rezultatele, ci şi prestaţiile echipei au luat-o pe o pantă descendentă, iar acesta a fost înlocuit cu Emil Săndoi.

Intersant este că Bratu nu ar fi fost schimbat din pricina dezamăgirilor pe care le-a trăit în timpul mandatului său, ci pentru că nu ar fi ajuns la un acord cu FRF pentru prelungirea înţelegerii.

Mihai Stoichiţă dezvăluie tot despre plecarea lui Florin Bratu de la naţionala U21

În cadrul conferinţei de presă în care au fost prezentaţi Săndoi şi Pancu, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit că s-a încercat prelungirea contractului lui Bratu, însă nu s-a putut ajunge la o înţelegere, deşi cele două părţi rămân prietene.

În urma discuţiilor pe care le-am avut cu selecţionerii de la această categorie de vârstă, U21 şi U20, nu am ajuns la o înţelegere pentru a continua contractele.

Atunci am hotărât să începem un nou drum, cu doi antrenori valoroşi, care reprezintă două generaţii diferite.

Vreau să le mulţumesc lui Florin Bratu şi lui Bogdan Lobonţ pentru activitatea pe care au avut-o la federaţie.

Era un contract (n.r. cel al lui Bratu) cu drept de renegociere după un an de zile, după o discuţie pe care urma să o avem împreună.

Ne-am despărţit prieteni, cum am fost mereu, acesta e adevărul despre ce s-a întâmplat în relaţia cu Florin”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: florin bratu 

viewscnt
Articole similare