Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi Valeriu Iftime şi-au încheiat socotelile! 200.000 de euro pentru transferul pe axa Botoşani - FCSB: ”Mă exaspera, dar am rezolvat”

Gigi Becali şi Valeriu Iftime şi-au încheiat socotelile! 200.000 de euro pentru transferul pe axa Botoşani - FCSB: ”Mă exaspera, dar am rezolvat”

FCSB

Comentarii

Marţi, Valeriu Iftime a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru plata sumei de transfer datorată de FCSB celor de la Botoşani pentru venirea unui jucător. Patronul clubului moldovean a dezvăluit că a mai lăsat de la el, întrucât era exasperat de situaţie.

Deşi este un club relativ nou-fondat, FC Botoşani a reuşit să se menţină în Liga 1 pe parcursul ultimului deceniu, misiune grea pentru orice echipă de aceste dimensiuni.

O singură campanie de transferuri neinspirată te poate aduce în pragul desfiinţării, aşa cum s-a văzut la Astra Giurgiu, astfel că cei din conducere au un merit pentru menţinerea în primul eşalon.

Pe parcursul deceniului petrecut în Superliga, FC Botoşani a devenit cunoscută ca ”furnizorul” preferat al lui Gigi Becali, care a achiziţionat, în medie, un fotbalist pe an de la ”prietenul” Valeriu Iftime.

Aflat la al 10-lea sezon în Liga 1, clubul moldovean i-a vândut deja 10 jucători lui Gigi Becali, însă doar câţiva dintre aceştia au fost un succes la Bucureşti.

Totuşi, cei doi patroni sunt în relaţii, în general, bune, dar care s-au deteriorat în ultima vreme din cauza unuia dintre transferurile dintre cele două cluburi.

Când Olimpiu Moruţan a făcut pasul la Bucureşti, Valeriu Iftime a păstrat procente dintr-un viitor transfer, care ar fi trebuit să fie trimise către Botoşani după plecarea la Galata.

Gigi Becali şi Valeriu Iftime şi-au încheiat socotelile

Totuşi, pentru că turcii nu îi plătiseră integral suma iniţial, ajungând chiar să fie daţi în judecată de Becali, latifundiaruli-a transmis omologului său din Moldova că îi va vira banii datoraţi când îi va încasa şi el.

Dar Valeriu Iftime nu a fost de acord cu acest lucru şi a insistat să primească ceea ce îi era datorat de îndată, indiferent când avea să îşi plătească şi Galatasaray datoria către FCSB.

Între timp, patronul de la Botoşani a ajuns la un acord cu patronul vicecampioanei, însă a renunţat la o parte semificativă din suma datorată pentru a primi banii încă de pe acum.

E rezolvat cu Moruţan, am rezolvat. Tot, tot, tot. În mod normal trebuia să plătească vreo 300 de mii de euro, 300 şi ceva, şi a dat 200.

Trebuia să îmi da banii după nu ştiu cât timp, când încasau şi ei. Iar eu i-am spus să finalizăm odată toată tărăşenia asta, pentru că mă exaspera aşa”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare