Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a săturat să aştepte banii de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan: ”Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA”

Gigi Becali s-a săturat să aştepte banii de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan: ”Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA”

Superliga

Comentarii

Este un întreg scandal în ceea ce priveşte banii pe care FCSB trebuie să-i încaseze de la Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, iar în ecuaţie intră şi FC Botoşani.

Gigi Becali s-a săturat să aştepte banii de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan: ”Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA”

Olimpiu Moruţan s-a transferat în vara anului trecut de la FCSB la Galatasaray. Înainte, mijlocaşul de 22 de ani a jucat la FC Botoşani.

Gigi Becali încă nu a primit banii din partea formaţiei din Istanbul, astfel că a luat o decizie importantă.

Patronul FCSB-ului a hotărât să reclame clubul din capitala Turciei la comisiile UEFA pentru că obligaţiile financiare ale respectivului transfer nu au fost onorate către vicecampioana României.

”Nu am mai stat, tată, după Galatasaray. Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA. Păi, ăştia şi cu arabii aşa fac mereu. Le dai jucătorul, apoi se fac că uită că mai au de plată. Eu stau să mă milogesc de ei?

De ce nu i-am dat banii lui Iftime? Păi nu am vrut să se întărească el şi să câştige campionatul. Dacă îi dădeam banii se întărea bine de tot şi lua titlul. Glumesc! Lăsaţi-l o perioadă în pace pe Iftime că e omul supărat. Eu am ţinut cu el să intre în play-off, dar ăia de la FC Argeş au fost mai buni”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

De asemenea, şi FCSB trebuie să trimită o parte din bani şi către FC Botoşani, fostul club al lui Olimpiu Moruţan.

După ce mijlocaşul a ajuns la FCSB în 2018, cele două părţi au încheiat un contract în care formaţia moldoveană a păstrat 9 la sută dintr-un eventual transfer al internaţionalului român. Mutarea lui Moruţan s-a produs, dar echipa patronată de Valeriu Iftime nu a încasat niciun ban. 

După ce Moruţan a ajuns la FCSB în 2018, cele două părţi au încheiat un contract în care FC Botoşani a păstrat 9 la sută dintr-un eventual transfer al mijlocaşului român. Transferul lui Moruţan s-a produs, dar echipa patronată de Valeriu Iftime nu a încasat niciun ban. 

”Gigi Becali îşi cam bate joc de noi. Am auzit din sursele noastre că el a primit  până acum de la turci cel puţin 500 de mii de euro, dar tot nu vrea să ne plăteaască banii datoraţi,

La Comsia de Apel trag de timp cu procesul şi nici măcar nu se prezintă. Au fost două termene în care nu s-a judecat deloc, deşi ei au cerut apel. Dacă s-au dus la UEFA cu turcii, e treaba lor, dar cu noi vor pierde procesul şi la apel”, a dezvăluit o sursă apropiată moldovenilor de clubul FC Botoşani, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: gigi becalimorutan 

viewscnt
Articole similare