Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Superstarul din Premier League care se alătură trupei lui Xavi pe Camp Nou

Barcelona, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Superstarul din Premier League care se alătură trupei lui Xavi pe Camp Nou
Comentarii

După succesul fulminant cu Real Madrid, scor 4-0, FC Barcelona pregăteşte campania de achiziţii din perioada de vară, iar unul dintre numele aflate în vizor este cel al lui Raphinha.

Barcelona, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Superstarul din Premier League care se alătură trupei lui Xavi pe Camp Nou

FC Barcelona a făcut instrucţie cu Real Madrid. Catalanii s-au impus în ”El Clasico” în faţa madrilenilor cu scorul de 4-0, chiar pe Santiago Bernabeu.

Privind cu încredere spre viitor, Xavi doreşte să câştige Europa League, acolo unde a ajuns în sferturi, şi să se implice, atât cât este posibil, în lupta la titlu din La Liga.

La capitolul veniri, Barcelona îl are în vedere pe Raphinha, brazilianul lui Leeds, pe care doreşte să-l aducă din vară.

Xavi a dat lovitura în această iarnă cu achiziţiile făcute în segmentul ofensiv al echipei. Aubameyang, Ferran Torres şi Adama Traore, toţi sosiţi din Premier League, au impresionat în meciurile pe care le-au disputat în acest an la formaţia blau-grana.

Mergând pe aceeaşi strategie, formaţia spaniolă îl vrea din Anglia şi pe fotbalistul de 25 de ani. În ciuda faptului că Leeds traversează un sezon foarte complicat, cifrele brazilianului sunt decente. Are nouă goluri marcate şi trei pase decisive în 27 de partide disputate în Premier League.

Raphinha are contract cu Leeds până în vara anului 2024 şi, momentan, a refuzat propunerea de prelungire, potrivit celor de la UOL Esporte, citaţi de fichahes.com.

Raphinha este cotat la 40 de milioane de euro, iar clauza sa de reziliere ar fi în valoare de 84 de milioane de euro, dar catalanii speră să scadă din acest preţ, conform sursei citate.

De asemenea, există şi o clauză conform căreia Raphinha ar putea fi transferat pentru 25 de milioane de euro, în cazul în care Leeds ar retrograda, a informat şi jurnalistul Nicolo Schira.

Raphinha evoluează la Leeds din octombrie 2020, atunci când a ajuns de la Rennes. În momentul de faţă este convocat la naţionala Braziliei, unde a bifat şapte selecţii şi trei goluri.

Printre echipele interesate de brazilian sunt şi Liverpool, Bayern Munchen, Manchester United sau Arsenal. Agentul jucătorului este Deco, fostul mijlocaş al Barcelonei, care ocupă simultan şi funcţia de şef al departamentului de scouting de pe Camp Nou pentru zona Americii de Sud.

Afla mai multe despre: raphinhabarcelonapremier leagueleeds 

viewscnt
Articole similare