Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie pe "Bernabeu". Real, 4 transferuri stelare după umilinţa din Clasico! Perez reface "galaxia"

Revoluţie pe "Bernabeu". Real, 4 transferuri stelare după umilinţa din Clasico! Perez reface "galaxia"

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez pregăteşte revoluţia la Real Madrid, în vară, după umilinţa din El Clasico, 0-4 cu Barcelona pe "Santiago Bernabeu". Preşedintele formaţiei blanco pregăteşte patru transferuri cu care să revitalizeze echipa.

Revoluţie pe "Bernabeu". Real, 4 transferuri stelare după umilinţa din Clasico! Perez reface "galaxia"

Real Madrid a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Barcelonei, 0-4 pe "Bernabeu" în El Clasico. Florentino Perez digeră cu greu umilinţa, dar pregăteşte o adevărată revoluţie la Real Madrid pentru perioada de transferuri din vara acestui an.

Florentino Perez pregăteşte 4 transferuri stelare cu care să refacă "galaxia" de la Real Madrid. Perioada de mercato din vară va fi una extrem de importantă pentru viitorul echipei, care trebuie să înlocuiască jucătorii trecuţi bine de 30 de ani.

Cele 4 nume de pe lista de transferuri a lui Florentino Perez la Real Madrid sunt Kylian Mbappe, Erling Haaland, Aurelien Tchouameni şi Nicolo Barella.

Kylian Mbapppe (23 de ani) - Considerat urmaşul lui Messi şi Ronaldo, starul francez va pleca de la PSG liber de contract, în vară, iar Real Madrid l-a convins să semneze şi nu mai există dubii că va juca pe "Santiago Bernabeu" din vară încolo, mi alaes după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor, chiar de către Real Madrid.

Erling Haaland (21 de ani) - Florentino Perez visează să-i vadă în aceeaşi echipă pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe, starurile de mare viitor ale fotbalului mondial. Presa din Spania, apropiată de clubul din Madrid, a anunţat că după înfrângerea cu Barcelona Florentino Perez şi-a dat seama că trebuie să aducă întăriri în atac, pentru că echipa suferă în lipsa lui Benzema.

Aurelien Tchouameni (22 de ani) - Mijlocaşul central al lui AS Monaco este pe lista lui Real Madrid. Florentino Perez şi antrenorul Carlo Ancelotti caută înlocuitori pentru Luka Modric (36 de ani) şi Toni Kross (32 de ani), "motoarele" Realului din ultimii ani. Francezul este dorit "Santiago Bernabeu", iar clubul a început negocierile.

Nicolo Barella (25 de ani) - La fel ca Tchouameni, Nicolo Barella este şi el un înlocuitor pentru Kroos şi Modric. Interesul lui Real Madrid pentru Barella nu este nou. Presa din Spania scrie că Florentino Perez este gata să cheltuie nu mai puţin de 80 de milioane de euro pentru a-l lua pe Barella de la campioana Italiei, Inter.

Afla mai multe despre: florentino pereztransferurireal madridgalaxie4 transferuri 

viewscnt
Articole similare