Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul, aşteptat să semneze cu FCSB! Becali: "A demonstrat". Informaţii de ultim moment

Antrenorul, aşteptat să semneze cu FCSB! Becali: "A demonstrat". Informaţii de ultim moment

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) îl aşteaptă pe Toni Petrea să semneze un nou contract cu FCSB, chiar dacă nu va lua titlul. Toni Petrea s-a întors la FCSB în noiembrie 2021, după ce Edi Iordănescu a plecat de la echipa patronată de Gigi Becali.

Toni Petrea e aşteptat să Gigi Becali să semneze un nou contract cu FCSB, chiar dacă nu va lua titlul în Liga 1, în faţa CFR-ului. Patronul roş-albaştrilor e gata să-i ofere o nouă şansă lui Toni Petrea, revenit la echipă în locul lui Edi Iordănescu. Becali nu-l consideră vinovat pe Toni Petrea, dacă FCSB va rata titlul.

Antrenorul, aşteptat să semneze cu FCSB! Becali: "A demonstrat". Informaţii de ultim moment

Gigi Becali a anunţat că nu are de gând să schimbe antrenorul la FCSB şi că îl aşteaptă pe Toni Petrea să semneze un nou contract, dacă tehnicianul îşi doreşte să continue la echipă. Chiar şi dacă nu va lua titlul cu FCSB, Toni Petrea poate continua dacă vrea să rămână pe banca tehnică a roş-albaştrilor.

Întrebat despre posibilitatea ca Ilie Poenaru să-i ia locul lui Toni Petrea pe banca FCSB, Gigi Becali l-a confirmat în funcţie pe fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf. Patronul FCSB nu vrea să schimbe anternorul, chiar dacă va rata din nou titlul în faţa rivalei CFR Cuj.

„(n.r. - despre Poenaru) A demonstrat, nu că zic eu. A făcut omul ce a făcut, dar nu se pune problema să colaborăm acum, pentru că eu am un antrenor, n-are rost să discutăm. Dacă vrea omul, şi-l prelungeşte. Dacă nu ia titlul, ce? Ce vină are el? Vina e tot a mea. El are vreo vină?”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Al doilea mandat al lui Toni Petrea la FCSB a început în noiembrie 2021, după plecarea lui Edi Iordănescu, cel ajuns selecţioner al României între timp. În primul a strâns 49 de meciuri (28 de victorii, 8 egaluri şi 13 înfrângeri), iar acum a ajuns la partida cu numărul 17 pe banca roş-albaştilor.

Cu Toni Petrea pe bancă, FCSB a ratat de puţin titlul în sezonul trecut, în faţa CFR-ului. Echipa roş-albastră a intrat în play-off-ul Ligii 1 de pe primul loc, dar a pierdut prima poziţie în favoarea campioanei en-titre, care în cele din urmă reuşit să ridice trofeul deasupra capului.

Afla mai multe despre: gigi becali antrenor fcsbgigi becali toni petrea antrenor fcsbgigi becali toni petreatoni petrea antrenor fcsbgigi becali antrenor contract fcsb 

viewscnt
Articole similare