Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, ”victima” lui Juventus. Românul, dat la schimb pentru un alt jucător! La ce echipă ajunge

Radu Drăguşin, ”victima” lui Juventus. Românul, dat la schimb pentru un alt jucător! La ce echipă ajungegalerie foto

Transferuri

Comentarii

Radu Drăguşin ar putea fi aproape de despărţirea de Juventus, care plănuieşte să îl folosească pentru a aduce un alt jucător la Torino.

Radu Drăguşin a făcut pasul la Juventus în 2018, după ce ”Bătrâna Doamnă” a plătit academiei Regal bucureşti două milioane de euro pentru serviciile sale, conform transfermarkt.

Internaţionalul român de tineret, convocat în premieră la naţionala mare, a făcut pasul la prima echipă a lui Juventus în sezonul trecut, din pricina accidentărilor de pe linia defensivă a italienilor.

Drăguşin a reuşit să însumze doar patru apariţii pentru club, însă a fost prezent pe bancă des şi s-a pregătit alături de staruri precm Paulo Dybala, Giorgio Chiellini sau Cristiano Ronaldo.

Urmând să împlinească 20 de ani în februarie 2022, fundaşul central s-a decis vara trecută că a venit momentul pentru a face pasul, temporar, la altă echipă, pentru a căpăta experienţă.

Aşadar, Juve l-a împrumutat la Sampdoria, însă, după ce a fost rareori titular şi a jucat majoritar fundaş dreapta, l-a trimis la Salernitana.

Radu Drăguşin a devenit titular la codaşa Serie A şi a ajuns astfel şi la prima reprezentativă a României, însă şefii de la Juventus tot nu au fost prea impresionaţi de el.

Radu Drăguşin, oferit la schimb de Juventus

Aşadar, conform presei italiene, ”Bătrâna Doamnă” ar plănui să îl ofere la schimb pe tânărul apătător central, pentru a îl aduce la club pe Antonin Barak, de la Hellas Verona.

Un internaţional ceh, Barak a pasul în Italia în 2017, din ţara natală, când a prins un transfer la Udinese.

Mijlocaşul ofensiv a mai trecut pe la Empoli înainte de a face pasul la Hellas Verona, unde a explodat în acest sezon.

În 25 de meciuri în Serie A, Barak a reuşit să înscrie 10 goluri şi să ofere patru pase decisive, fiind om de bază la una dintre revelaţiile campionatului italian.

Aşadar, Juventus se intersează de ceh şi plănuieşte să îl ofere pe Radu Drăguşin la schimb pentru a scădea din preţul său.

Cotat la 20 de milioane de euro, Barak are 27 de ani şi se apropie de vârful carierei, în timp ce Drăguşin, 20 de ani, cotat la 3,5 milioane de euro, are un mare potenţial de creştere.

Tânărul fundaş central ar putea deveni internaţional român în următoarele săptămâni, lucru care i-ar creşte de asemenea cota.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare