Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul "de talie mondială" pe care Gigi Becali îl cere la naţională: "Edi o să-l ia!"

Fotbalistul "de talie mondială" pe care Gigi Becali îl cere la naţională: "Edi o să-l ia!"

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a mai cerut un fotbalist de la FCSB echipa naţională a României, după ce Edi Iordănescu i-a convocat pe Octavian Popescu şi Florin Tănase. Patronul roş-albaştrilor crede că Darius Olaru (24 de ani) e "de talie mondială" şi merită convocat.

Fotbalistul "de talie mondială" pe care Gigi Becali îl cere la naţională: "Edi o să-l ia!"

Edi Iordănescu a anunţat primele convocări din postura sa nouă, de selecţioner al României, iar pe listă s-au regăsit şi doi jucători de la FCSB. Octavian Popescu a fost convocat în premieră, dar şi Florin Tănase a fost chemat sub tricolor de Iordănescu Junior.

Gigi Becali a făcut lobby pentru încă un fotbalist de la FCSB să fie chemat, în viitor. Este vorba despre Darius Olaru, care l-a încântat pe patronul roş-albaştrilor cu evoluţia din meciul FC Argeş - FCSB 2-3. Gigi Becali îl consideră pe Olaru fotbalist "de talie mondială".

„O să îl ia, cred (n.r. pe Darus Olaru). I-a transmis că este în vederile lui. Edi de unde să ştie că o să joace Olaru aşa bine, aseară? La cum a jucat, e un jucator mare, mondial. O să îl ia. Aşa cred. Aseară (n.r. duminică seară, în FC Argeş – FCSB) a fost mai bun şi decât Tănase, şi decât Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Darius Olaru a vorbit şi el, după FC Argeş - FCSB 2-3, despre posibilitatea ca el să ajungă la echipa naţională: "Normal că mă gândesc să ajung la naţională, dar asta a fost decizia lui Mister", a spus mijlocaşul FCSB.

Darius Olaru a marcat de două ori şi a livrat opt pase de gol în toate competiţiile acestui sezon alături de FCSB, în 29 de meciuri.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: darius olarugigi becalifcsbechipa nationaledi iordanescu 

viewscnt
Articole similare