Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, răspuns scurt în privinţa candidaturii sale la şefia FRF! A comentat o convocare făcută de Edi Iordănescu

Ionel Ganea, răspuns scurt în privinţa candidaturii sale la şefia FRF! A comentat o convocare făcută de Edi Iordănescu

FCSB

Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României, Ionel Ganea, a comentat lupta la titlul Ligii 1, după victoria FCSB-ului cu 3-2 împotriva lui FC Argeş. De asemenea, a fost tranşant când a fost întrebat dacă va candida împotriva lui Răzvan Burleanu la alegerile de la FRF.

Ionel Ganea, despre lupta la titlul Ligii 1

"Play-off-ul abia a început şi cred că la meciurile directe va fi lupta decisivă. Eu îmi menţin părerea, meciurile decisive rămân decisive. Eu zic că cei de la FCSB au câţiva jucători care pot decide soarta unui joc, dar şi CFR are un lot experimentat şi după cum aţi văzut sunt foarte bine organizaţi. 

Octavian Popescu are o formă destul de bună, din punct de vedere sportiv şi cred că e meritată convocarea la naţională", a declarat Ionel Ganea, care a fost tranşant după ce Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Gică Hagi.

"Niciodată. Cred că şi dumneavoastră greşiţi, pentru că este un jucător tânăr, are calităţi foarte bune, dar cred că mai are mult de muncit până să ajungă unde îşi doreşte. (n.r. - dacă va putea fi vândut de Gigi Becali cu 50 de milioane de euro, aşa cum a anunţat finanţatorul FCSB). Dacă Steaua (n.r. - FCSB) va juca, probabil, în Liga Campionilor, mai mult că sigur", a mai spus fostul internaţional român. 

De asemenea, Ionel Ganea a fost întrebat şi dacă mai doreşte să candideze la şefia FRF împotriva lui Răzvan Burleanu, la alegerile din acest an: "No comment", a încheiat fostul atacant.

VIDEO FC Argeş - FCSB 2-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalti şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fc arges fcsb 2-3fcsbionel ganea 

viewscnt
Articole similare