Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul de la FCSB, mesaj direct către Ilie Poenaru! ”A demonstrat, nu că zic eu!”

Patronul de la FCSB, mesaj direct către Ilie Poenaru! ”A demonstrat, nu că zic eu!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Toni Petrea să nu mai rămână la FCSB.

Recent, finanţatorul de la FCSB a declarat că Marius Croitoru de la FC Botoşani şi Ilie Poenaru, fostul antrenor de la Gaz Metan, ar fi pe lista lui cu preferinţe, în cazul în care Toni Petrea nu va dori să mai continue la cârma FCSB-ului. 

Becali a fost întrebat despre o potenţială colaborare cu Ilie Poenaru, dar omul de afaceri nici nu a dorit să audă. Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera îşi doreşte ca Toni Petrea să continue la FCSB chiar dacă echipa nu va câştiga titlul. 

Toni Petrea, fostul secund a lui Laurenţiu Reghecampf, a semnat cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului, iar Becali a recunoscut că este dispus să îi ofere o nouă înţelegere antrenorului care a pregătit-o pe FCSB şi în sezonul trecut. 

”A demonstrat, nu că zic eu!”

”A demonstrat, nu că zic eu. A făcut omul ce a făcut, dar nu se pune problema să colaborăm acum, pentru că eu am un antrenor, n-are rost să discutăm. Dacă vrea omul, şi-l prelungeşte. Dacă nu ia titlul, ce? Ce vină are el? Vina e tot a mea. El are vreo vină?”, a spus Gigi Becali, la PRO X. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: liga 1-fcsb-becali-poenaru 

viewscnt
Articole similare