Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea, în negocieri cu noua echipă! Unde se poate transfera jucătorul la care au renunţat Farul şi Argeş în aceeaşi vară

George Ganea, în negocieri cu noua echipă! Unde se poate transfera jucătorul la care au renunţat Farul şi Argeş în aceeaşi vară

Farul Constanța

Comentarii

Sosit la FC Argeş în iarnă, George Ganea (23 de ani) a reuşit să impresioneze destul încât să convingă trupa piteşteană să îi prelungească împrumutul, care trebuia să dureze iniţial doar jumătate de sezon. La scurt timp după prelungirea acestuia încă, atacantul a fost informat că nu mai este dorit şi îndemnat să îşi facă bagajele.

Parte a naţionalei U21 la Campionatul European de anul trecut şi a selecţionatei U23 la Jocurile Olimpice, George Ganea era văzut ca un jucător promiţător, însă nu la fel de talentat ca tatăl său.

Fiul lui Ionel Ganea şi-a început cariera în Italia, după ce a făcut parte din academiile lui U Cluj şi Rapid, trecând pe la Entella şi Roma înainte de a reveni în România, la CFR Cluj, unde nu avea să joace însă.

Gică Hagi l-a salvat pe atacant din Gruia, iar acesta a dat semne pe litoral că ar putea deveni un jucător important pentru ”Rege”, dar prestaţiile sale inconstante l-au scos din sărite pe antrenorul Farului.

Aşadar, în iarna acestui an, Hagi a decis că a venit momentul ca Ganea să încerce o nouă experienţă şi l-a împrumutat la FC Argeş, unde a impresionat destul pentru ca clubul să încerce să îi prelungească înţelegerea.

Nedorit de Hagi, Ganea a fost nu doar lăsat, ci chiar îndemnat să plece în această vară de la Farul şi şi-a continuat aventura la Piteşti, unde era informat că ar fi dorit definitiv.

George Ganea, în negocieri cu noua echipă

Dar, după doar o lună din acest sezon, atacantul a fost informat că FC Argeş nu se va baza pe el, iar Andrei Prepeliţă i-a transmis că mai bine ar accepta rezilierea contractului.

Aşadar, acesta a revenit la Farul, însă are competiţie aprigă în atac, din partea lui Vlad Morar, Denis Alibec şi Robert Moldovean, Adi Petre reziliându-şi recent contractul.

Întrucât nu pare că ar avea şanse de joc, Ganea a fost sfătuit să plece de la Ovidiu, iar, conform Playsport, deja s-ar afla în negocieri cu noua sa echipă.

Mezokovesd, din prima ligă a Ungariei, este formaţia în cauză, formaţie pentru care evoluează Arpad Tordai, portar ex-Viitorul, goalkeeper-ul italian Ricardo Piscitelli (ex-Dinamo) şi albanezul Kamer Qaka (ex-Poli Iaşi, FCSB, U Craiova).

Gică Hagi ar fi dornic să renunţe la Ganea definitiv, nu doar sub formă de împrumut, întrucât este deja ”blindat” în atac şi nu ar considera că Ganea poate ajunge la un nivel peste cel al competitorilor săi pe post.

Afla mai multe despre: george ganea 

viewscnt
Articole similare