Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Adrian Porumboiu ca patron în Liga 1? Cum a răspuns fostul mare arbitru

Revine Adrian Porumboiu ca patron în Liga 1? Cum a răspuns fostul mare arbitru

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu a fost întrebat dacă se gândeşte să revină ca patron de echipă de fotbal.

Adrian Porumboiu a fost timp de 10 ani patron la FC Vaslui, o echipă pe care a luat-o din ultimele ligi şi a transformat-o într-una dintre forţele fotbalului din România.

În 2013, el a decis însă să se retragă şi, ulterior, FC Vaslui s-a desfiinţat. La un moment dat, Adrian Porumboiu a fost tentat să investească la Rapid.

Adrian Porumboiu, întrebat dacă mai are bani să fie patron de echipă de fotbal

Adrian Porumboiu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai valoroşi arbitri pe care i-a avut România. După retragere, el a intrat în afaceri şi şi-a clădit un imperiu în agricultură.

O parte din banii pe care i-a câştigat a ales să-i investească la FC Vaslui, care, în acea perioadă, era printre cele mai bune echipe din campionat.

Însă, în 2013, a decis să se retragă. Ulterior, Adrian Porumboiu a avut probleme şi în afaceri, unde a suferit pierderi serioase din cauza unor decizii greşite.

În cadrul emisiuni ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, lui Adrian Porumboiu i-a fost amintit faptul că a vrut să devină patron la Rapid şi a fost întrebat dacă mai are bani pentru a susţine un club din Liga 1:

”(Sunteţi prea sărac pentru fotbalul mare?) Nu sunt nici sărac, nici bogat, doar că nu mă mai interesează (n.r. să investească în fotbal). Când nu te interesează nu contează câţi bani ai în buzunar.

A fost o perioadă în care am avut o echipă foarte bună, n-am făcut nimic, am fost tâlhărit (n.r. în fotbal). Păi au fost nişte meciuri şi cu arbitri, şi cu tot, şi cum lua CFR... Păi noi nu avem o echipă cum nu exista la ora aia în România.

S-a întâmplat treaba asta... Stop! (n.r. nu va mai investi în fotbal)”, a spus Adrian Porumboiu în cadrul emisiunii ”40 de minute cu Denise Rifai”.

Afla mai multe despre: porumboiu 

viewscnt
Articole similare