Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC la CFR Cluj. Nelu Varga îşi vinde fotbalistul pe o sumă uriaşă. Intră direct în topul celor mai scumpi jucători din istoria clubului

Transfer ISTORIC la CFR Cluj. Nelu Varga îşi vinde fotbalistul pe o sumă uriaşă. Intră direct în topul celor mai scumpi jucători din istoria clubului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are un parcurs perfect în ultimele meciuri jucate şi este din nou mare favorită în cursa pentru titlu. De altfel, campioana României s-a calificat şi în primăvara Conference League, unde va da peste Lazio.

CFR Cluj are patru victorii consecutive în toate competiţiile şi luptă din nou cu şanse reale pentru cel de-al şaselea titlu consecutiv în Superligă. În acest moment, cu două meciuri mai puţin disputate, ardelenii sunt la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa.

De altfel, jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut rezultate bune, în această toamnă, şi în grupele Conference League şi au bifat calificarea în primăvara europeană, unde vor da peste Lazio. Cu evoluţii bune în actuala stagiune, Claudiu Petrila a fost unul dintre remarcaţii CFR-ului.

Mijlocaşul de 22 de ani a fost dorit insistent şi în vara acestui an de cluburi importante din fotbalul internaţional, însă, în cele din urmă, a rămas sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Cum o nouă perioadă de transferuri se apropie cu paşi repezi, oficialii CFR-ului au început din nou să primească oferte pentru Claudiu Petrila.

"La Petrila au început din nou americanii să-şi manifeste interesul, dar mai sunt încă 2-3 cluburi din Europa interesate de acest transfer. Cred că Petrila ar putea pleca în iarnă, dacă se ajunge la o înţelegere" , a declarat Nelu Varga.

Fotbalistul de 22 de ani a mai fost dorit de Atlanta United, în vară, când CFR a şi primit o ofertă de 4,5 milioane de euro, sumă plătită în două tranşe. Oferta a fost refuzată de Nelu Varga, patronul ardelenilor dorind 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului său.

Acum, americanii sunt pregătiţi să-i satisfacă dorinţele finanţatorului ardelenilor şi vor să facă o ofertă demnă de pretenţiile CFR-ului.

  • 1,7 milioane de euro valorează Claudiu Petrila, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Petrila în cele 29 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în toate competiţiile, în acest sezon
  • Alvaro Pereira (6,5 milioane de euro) şi Lacina Traore (6 milioane de euro) sunt singurii fotbalişti din istoria CFR-ului vânduţi cu o sumă mai mare de 5 milioane de euro

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare