Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avea rezultate mai bune ca tine şi tot a plecat”. Panduru i-a explicat lui Dică de ce nu avea şanse de reuşită la FCSB | EXCLUSIV

”Avea rezultate mai bune ca tine şi tot a plecat”. Panduru i-a explicat lui Dică de ce nu avea şanse de reuşită la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport alături de Nicolae Dică, Basarab Panduru i-a dat exemplu un fost antrenor de la FCSB tehnicianului, care a fost nevoit să plece de pe banca tehnică a vicecampioanei României, deşi rezultatele erau de partea sa.

Al doilea mandat ca antrenor principal al lui Nicolae Dică la FCSB s-a încheiat după nici măcar patru luni, după ce tehnicianul de 42 de ani a luat decizia de a îşi da demisia.

Dică a afirmat că nu a mai găsit ce se aştepta la club şi că situaţia se schimbase drastic după ultima sa plecare, punctând că nu se simţea de parcă se afla într-un meciu propice pentru performanţă.

Pentru fostul secund de la echipa naţională, rezultatele modeste au fost cele care au dus la ”divorţ”, dar pentru unul dintre predecesorii săi, altul a fost motivul plecării.

Edi Iordănescu a stat doar 11 meciuri pe banca tehnică a FCSB-ului, timp în care a reuşit să însumeze opt victorii, două remize şi o înfrângere.

În ciuda acestui parcurs, după ce a refuzat un ordin al patronului, actualul selecţioner al României a fost ”îndemnat” de Gigi Becali să demisioneze, pe motivul că echipa nu practică un joc frumos.

”Avea rezultate mai bune ca tine şi tot a plecat”

Panduru i l-a dat exemplu pe Iordănescu jr. lui Dică şi a sugerat că, indiferent de rezultatele şi jocul echipei, antrenorii de la FCSB tot ajung să fie înlăturaţi dintr-un motiv sau altul.

Înaintea ta (n.r. lui Dică) a fost Edi, care a avut rezultate şi mai bune decât tine. Cred că a avut o singură înfrângere, un egal şi şapte victorii, ceva de genul ăsta. Dar multe victorii.

Şi a plecat tot din cauza jocului. (n.r. nu neapărat din cauza jocului) Nu? Stai puţin, atunci de ce cauţi ceartă cu unul care îţi câştigă atâtea meciuri?

(n.r. pentru că nu a vrut să respecte ce i-ai spus cu Budescu) Te-ai trezit după nouă meciuri că nu vrei să faci ce îţi zice sau cum? Păi asta spun.

Până atunci nu intervenise şi, când mergea totul bine, ai intervenit şi atunci s-a supărat Edi, nu? Eu cred că Edi a plecat din cauza jocului, nu din cauza rezultatelor.

Jocul l-a nemulţumit, a apărut şi a spus <<nu îmi place jocul>>.  Eu cred că el vrea să joci fotbal. Tot timpul pleacă cineva din cauza a ceva, nici nu contează...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare