Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl doreşte pe Florin Tănase pe banca tehnică a FCSB-ului: ”O să fie cel mai mare antrenor. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară”

Gigi Becali îl doreşte pe Florin Tănase pe banca tehnică a FCSB-ului: ”O să fie cel mai mare antrenor. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară”

FCSB

Comentarii

După ce a dezvăluit că s-a sfătuit cu Florin Tănase (27 de ani) în privinţa noului tehnician de la FCSB, Gigi Becali a oferit o nouă declaraţie surprinzătoare despre fostul său jucător, spunând că acesta va deveni cel mai mare antrenor din istoria clubului.

Încă din perioada petrecută la club, Florin Tănase a fost un apropiat al lui Gigi Becali şi s-a sfătuit şi a discutat constant cu fostul căpitan al echipei sale, indiferent de cum era interpretată relaţia dintre cei doi.

Plecat în Emiratele Unite Arabe în această vară, internaţionalul român încă ţine legătura cu patronul FCSB-ului, iar recent s-a şi întâlnit cu acesta, a dezvăluit MM Stoica.

Florin Tănase nu s-a ascuns niciodată de cuvinte, iar Nicolae Dică a fost deranjat în mai multe rânduri de spusele fostului său jucător, dar şi de faptul că îşi permite lucruri pe care alţi fotbalişti nu şi le permit.

Este clar că fostul căpitan de la FCSB are o relaţie ”specială” cu Gigi Becali, iar latifundiarul doreşte să îl readucă pe acesta la Bucureşti, pe banca tehnică a vicecampioanei.

”O să fie cel mai mare antrenor. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară”

Patronul FCSB-ului a afirmat că, atunci când îşi va termina contractul la Al Jazira, îl aşteaptă pe Tănase înapoi la FCSB, ca antrenor secund / jucător.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze, să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune. Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare