Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta de antrenor care pică pentru FCSB! De ce nu va semna tehnicianul cu vicecampioana: ”Mai e încă ceva” | EXCLUSIV

Varianta de antrenor care pică pentru FCSB! De ce nu va semna tehnicianul cu vicecampioana: ”Mai e încă ceva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În continuare în căutarea unui nou antrenor, Gigi Becali are în vizor mai multe posibile variante, dar are şanse minime de a se înţelege cu unul dintre tehnicienii doriţi. Florin Răducioiu şi Constantin Zotta au explicat de ce nu va semna acesta cu FCSB.

Nicolae Dică a părăsit-o pe FCSB după doar patru luni din al doilea său mandat de principal la club, în urma unei perioade ”horror” petrecute pe banca tehnică a vicecampioanei.

Un scandal a erupt în jurul antrenorului după despărţirea de FCSB, ”alimentat” de comentariile lui Mihai Pintilii, MM Stoica şi Gigi Becali, care îl acuzau pe Dică pentru forma modestă a echipei.

În orice caz, indiferent de cine e de vină şi de care sunt problemele, vicecampioana are un nou antrenor, întrucât Pintilii, conform regulamentului, nu poate figura ca principal.

Aşadar, Gigi Becali este nevoit să ia în calcul diverse opţiuni pentru banca tehnică a echipei sale, iar printre acestea s-ar număra şi Laurenţiu Reghecampf.

În prezent la Neftchi Baku (Azerbaidjan), fostul campion al României l-ar costa o sumă importantă pe Becali pentru a veni la Bucureşti, dar experţii nu cred că acesta are vreo şansă de a reveni.

Varianta de antrenor care pică pentru FCSB! De ce nu va semna Reghecampf cu vicecampioana

 

Invitaţi în cadrul emisiunii Minutul 91, Florin Răducioiu şi Constantin Zotta au explicat de ce sunt de părere că Laurenţiu Reghecampf nu are nicio şansă de a se întoarce la FCSB, în actualul context.

”(n.r. l-ai vedea pe Reghe la FCSB?) Nu, nu cred... cred că e bine acolo unde este, chiar dacă văd că rezultatele nu sunt...

Prin prisma vieţii sale personale, ce s-a întâmplat în ultimele luni, nu ştiu dacă i-ar face bine să... bine, una e munca, să fii profesionist, şi alta e viaţa ta personală şi familia.

Nu îl văd (n.r. la FCSB), pentru că el a făcut o treabă extraordinară în anii din urmă, nu cred că va mai putea să facă ce a făcut”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Mai e încă ceva. Nu poate să facă dacă nu are control 100%. Nu poate!”, a adăugat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare