Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Liga 1 care o ia pe urmele lui Gigi Becali: ”Ia cam toate deciziile şi jucătorii nu ascultă de antrenor, vedem de ceva timp la FCSB”

Patronul din Liga 1 care o ia pe urmele lui Gigi Becali: ”Ia cam toate deciziile şi jucătorii nu ascultă de antrenor, vedem de ceva timp la FCSB”

Superliga

Comentarii

În cursul zilelor trecute, Mirel Rădoi a luat decizia de a îi exclude din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă. Conducerea Universităţii Craiova nu l-a susţinut pe antrenor, iar Marius Niculae este de părere că Mihai Rotaru o ia pe urmele lui Gigi Becali.

Înaintea meciului cu Rapid, remizat de Universitatea Craiova deşi a condus cu 2-0, Mirel Rădoi a confirmat că patru jucători au fost excluşi din lot, pentru diverse probleme disciplinare.

Andrei Ivan a fost pedepsit pentru simulări, Jovan Markovic pentru kilograme în plus, Sergiu Hanca pentru prestaţia modestă din meciul cu Ocna Tg. Mureş, iar Ionuţ Vînă pentru că nu a ştiut să profite de şansa primită când a fost ”salvat” de la echipa secundă.

Decizia antrenorului de a îi exclude pe cei patru a fost una foarte drastică, iar conducerea nu i-a oferit deloc susţinere, în special patronul Mihai Rotaru, care l-a atacat public pe Rădoi.

Deşi finanţatorul Universităţii Craiova a afirmat că îl susţine pe fostul selecţioner, din declaraţia sa reieşea că decizia lui Mirel Rădoi ar putea fi schimbată de conducere, dacă motivele tehnicianului sunt considerate exagerate.

În acest context, Marius Niculae este de părere că, indiferent de ceea ce decide antrenorul unei formaţii, acesta trebuie să fie susţinut în totalitate de cei din conducerea clubului.

”Ia cam toate deciziile şi jucătorii nu ascultă de antrenor”

Fostul atacant a dat-o exemplu pe FCSB, unde este cunoscut că Gigi Becali face legea, şi a sugerat că, în acest ritm, Mihai Rotaru o ia pe urmele finanţatorului vicecampioanei.

Mă surprinde, pentru că o decizie a unui antrenor trebuie susţinută de patronul echipei, din punctul acesta vedem ce e la FCSB.

Nu sunt eu patron, dar trebuie să aibă susţinerea patronului indiferent de ce decizie lua, trebuia să îl susţină, să meargă pe mâna lui şi urmau să aibă rezultate în felul acesta.

Ce se va întâmpla... cum bine ştim şi vedem de ceva timp că se întamplă la FCSB, unde patronul ia cam toate deciziile acolo şi jucătorii nu ascultă de antrenor”, a declarat Marius Niculae.

Cu scurt timp înainte de a fi exclus din lot, Andrei Ivan a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare