Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii îl regretă pe Olimpiu Moruţan: ”Îşi face un nume prin prestaţiile sale”. Ce au scris după ce au văzut ultimele evoluţii de la Pisa

Turcii îl regretă pe Olimpiu Moruţan: ”Îşi face un nume prin prestaţiile sale”. Ce au scris după ce au văzut ultimele evoluţii de la Pisa
Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) traversează un moment bun la Pisa.

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci: "Ia cu asalt Seria B"

Olimpiu Moruţan (23 de ani) traversează un moment bun la Pisa.

Jurnaliştii din Turcia au auzit de evoluţia lui Moruţan din Serie B, motiv pentru care au avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român.

"Olimpiu Morutan, împrumutat de la Galatasaray la Pisa, îşi face un nume prin prestaţiile sale. Jucătorul vedetă în vârstă de 23 de ani ia cu asalt Seria B. Preferat de antrenorul Luca D'Angelo în multe meciuri pe postul de număr 10, Moruţan impresionează în acest sezon", au notat cei de la Fanatik.tr.

  • 4 goluri a reuşit Moruţan în tricoul lui Pisa, în cele 12 meciuri în care a evoluat. De asemenea fotbalistul şi-a ajutat echipa şi cu 3 pase decisive.

Conform presei din Turcia, există două clauze care îl pot transfera pe Moruţan la Pisa, vara viitoare, pentru 5,5 milioane de euro.

Pisa este doar pe locul 11, cu 15 puncte adunate după 13 runde.

În Serie B, primele două clasate promovează direct în Serie A, iar echipele clasate între locurile 3 şi 8 vor disputa mai multe partide de baraj între ele, iar la final una singură va promova.

Liderul campionatului este Frosinone, cu 21 de puncte, la egalitate cu Genoa.

După un an de absenţă, Olimpiu Moruţan revine la naţionala mare. Bifase ultima prezenţă printre „tricolori” pe 14 noiembrie 2021, în deplasarea din Liechtenstein, în preliminariile Mondialului 2022, cu Mirel Rădoi selecţioner.

Amicalele României:

  • România – Slovenia, joi, 17 noiembrie, ora 18:30, Cluj Arena (Cluj-Napoca)
  • Moldova – România, duminică, 20 noiembrie, ora 20:30, Stadion Zimbru (Chişinău)
Edward Iordănescu şi problemele din lotul naţionalei: "Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva, chiar e grav"

Afla mai multe despre: olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare