Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali ştie cine ar putea să fie antrenor la FCSB: ”Ar avea toate atuurile să fie!” EXCLUSIV

Victor Becali ştie cine ar putea să fie antrenor la FCSB: ”Ar avea toate atuurile să fie!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Becali a oferit mai multe declaraţii în exclusivitate pentru Orange Sport.

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta în cale, lucru care s-a întâmplat, Dică luând decizia să plece. 

Becali nu a adus încă antrenor, iar de echipă s-a ocupat Pintilii. Actualul antrenor principal a reuşit o victorie mare cu Rapid în Superligă, scor 3-1, un egal în Cupa României şi o altă victorie cu FC U Craiova. 

Pintilii a recunoscut la început că nu ar fi pregătit pentru a fi antrenor la FCSB, dar după ultimele 3 rezultate a părut că ar putea să preia postul. Victor Becali a oferit un interviu pentru Orange Sport şi a vorbit despre fostul mijlocaş. 

Impresarul susţine că Pintilii ar avea toate atuurile să fie antrenorul FCSB-ului. Victor Becali este sigur ca va veni şi rândul fostul căpitan al echipei. 

”Ar avea toate atuurile să fie!” 

”Pintilii e al treilea pentru că e interimar, nu se pune. E de-al lor cunoaşte, a fost capitan, ar avea toate atuurile să fie. Îi va veni cu siguranţă rândul”, a spus Victor Becali, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-pintilii-victor becali 

viewscnt
Articole similare