Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istorie la Campionatele Europene! La câte goluri marcate s-a oprit Cristina Neagu, la "probabil" ultima sa apariţie la turneul final

Istorie la Campionatele Europene! La câte goluri marcate s-a oprit Cristina Neagu, la "probabil" ultima sa apariţie la turneul final

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a depăşit borna de 300 de goluri marcate la Campionatele Europene (feminin+ masculin), o nouă premieră în istoria handbalului continental din partea căpitanului României.

Cristina Neagu, record după record

Echipa naţională de handbal feminin a României a pierdut miercuri în faţa Germaniei, scor 28-32, în ultimul meci din grupele principale de la Campionatul European. România a terminat grupa pe ultimul loc, cu o singură  victorie, cea obţinută în faţa Spaniei.

Marţi seară, Cristina Neagu şi-a consolidat statutul de cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene, atât la feminin, cât şi la masculin, graţie celor nouă reuşite contra Muntenegrului, iar miercuri a reuşit să ia avans faţă de locul secund. 

Jucătoarea lui CSM Bucureşti îl depăşeşte în clasament pe legendarul Guðjón Valur Sigurðsson, jucător ce a scris istorie pentru naţionala Islandei.

În meciul contra Germaniei, Neagu a depăşit borna celor 300 goluri marcate în întreaga carieră, la Campionatele Europene, după ce a izbutit să marcheze şapte goluri.

Interul CSM-ului a ajuns la 303 goluri marcate la Campionatele Europene la care a participat!

Căpitanul tricolorelor, Cristina Neagu, a început competiţia europeană din postura de golgheter absolut, cu 264 de goluri.

Înaintea plecării spre Macedonia de Nord, căpitanul naţionalei spunea că este ”probabil” ultimul Campionat European din carieră, al optulea, după ce debutul său a avut loc în 2008, la ediţia din aceeaşi ţară.

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: cristina neagucristina neagu cea mai buna marcatoare campionatul european 

viewscnt
Articole similare