Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu, discurs manifest la adresa arbitrelor austriece după meciul cu Germania: ”Plângem, ne dor toate! A fost furăciune, mai pe româneşte”

Cristina Neagu, discurs manifest la adresa arbitrelor austriece după meciul cu Germania: ”Plângem, ne dor toate! A fost furăciune, mai pe româneşte”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de reprezentativa Germaniei, scor 32-28 (16-14), în ultimul meci de la Campionatul European. Cristina Neagu a atins 300 de goluri marcate la Europene, o nouă premieră în istoria handbalului continental din partea căpitanului României.

Principalele marcatoare ale României au fost Neagu 7 goluri, Grozav 6, Pristăviţa 4, Badea 4. Cristina Neagu a marcat golul cu numărul 300 în minutul 41.14 al partidei, iar performanţa sa este cu atât mai importantă pentru statisticile CE, cu cât 300 de goluri nu au fost atinse nici în handbalul masculin. România încheie grupa II cu 2 puncte.

La finalul meciului, Cristina Neagu a părut în continuare supărată pentru rezultatul cu Muntenegru, care le-a anulat tricolorelor şansele de a ajunge în semifinale. Cea mai bună marcatoare de la Campionatul European le-a criticat pe arbitrele din Austria. 

”Plângem, ne dor toate! A fost furăciune, mai pe româneşte”

”Ne-am uitat (n.r. la fazele din meciul cu Muntenegru). Sigur că ne-am uitat, a fost aşa un pic de nebunie, dar asta e. Mi se pare nedrept când cineva decide pentru munca noastră. Atunci când echipa adversă e mai bună, aşa cum s-a întâmplat deseori, nu e nicio problemă să accepţi înfrângerea, dar când alţii decid cine câştigă pe teren, asta n-o să accept niciodată.

Este foarte frustrant pentru că ştiu cât de mult muncim. Uite, mergem în vestiar şi suntem dezamăgite. Plângem, ne dor toate cele şi trebuie să ne ridicăm şi a doua zi să venim să jucăm.

Şi nimeni nu ştie de multe ori prin ce trecem. N-ai cum să joci handbal aşa, nu ai cum! Şi să ştii că foarte multă lume a fost în asentimentul nostru şi s-a văzut cu ochiul liber că a fost furăciune mai pe româneşte”, a declarat Cristina Neagu, la finalul meciului. 

Naţionala României participă pentru a 14-a oară la turneul final al CE. La ediţia din 2020, România a ocupat locul 12, cea mai slabă clasare din istoria participărilor sale. Cel mai bun rezultat a fost obţinut la ediţia din 2010 - medalia de bronz.

Titlul european este deţinut de Norvegia, care l-a cucerit pentru a opta oară la ediţia din 2020.

Afla mai multe despre: românia-germania-munetnegru-cristina neagu 

viewscnt
Articole similare