Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favorita din acest sezon la câştigarea campionatului: ”Pare echilibrat, dar el mereu a făcut minuni!” EXCLUSIV

Favorita din acest sezon la câştigarea campionatului: ”Pare echilibrat, dar el mereu a făcut minuni!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Becali a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport. Impresarul a vorbit despre echipele din acest sezon favorite la câştigarea campionatului.

În acest sezon, au apărut două echipe noi care au intrat în lupta pentru titlu. În sezoanele trecute, CFR, FCSB şi Universitatea Craiova au luptat pentru titlu. Totuşi, de fiecare dată, ardelenii s-au impus.

Craiova a fost aproape de a câştiga titlul în sezonul atipic când pandemia COVID-19 a luat amploare. Oltenii au jucat cu trofeul pe masă, dar echipa condusă în acel moment de Cristiani Bergodi a fost învinsă şi a terminat pe locul secund. 

FCSB a fost aproape sezonul trecut să câştige titlul, dar un egal cu FCSB Voluntari a împiedicat echipa lui Becali să joace ultimul meci decisiv cu trofeul pe masă, astfel că Dan Petrescu a fost din nou campioană, 

În acest sezon, Farul este pe primul loc, având un avans mare de puncte faţă de Rapid, care este pe 3. CFR Cluj este şi ea aproape, fiind pe 2, deşi are două meciuri mai puţin jucate. Victor Becali consideră că în acest sezon lupta este chilibrată.

Impresarul a vorbit despre Gică Hagi şi crede că ”Regele” ar putea să facă o surpriză în acest sezon.  

”Pare echilibrat, dar el mereu a făcut minuni!”

”Pare din ultimii ani, cel mai echilibrat campionat, pentru că vedem FCSB-ul într-o postură în care trebuie să prindă un loc, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Lupta este destul de strânsă şi asta nu face bine decât fotbalului.

CFR, la fel, nu-i pe primul loc pentru că are un program mai greu, pentru că joacă în Europa. Farul face o treabă extraordinară. Hagi ezită să spună că se luptă la titlu. Gică Hagi evită pentru că e normal să evite asemenea declaraţii, dar cunoscându-l pe Hagi, toţi îl ştim pe Hagi, mentalitatea lui Hagi e de învingător, sigur că se gândeşte la campionat, e ca o minune ce face în acest sezon.

Hagi a făcut, trebuie să fim corecţi faţă de el, Hagi a făcut mereu minuni. Faptul că a făcut Academia aia pe banii lui e o minune, cu toate răutăţile care se mai discută, eu ştiu bine cum a început, e făcută din dorinţa şi din dragostea lui pentru fotbal. El mănâncă, trăieşte, respiră fotbal”, a spus Victor Becali, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-victor becali-cfr-farul-hagi 

viewscnt
Articole similare