Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Echipa de care Adrian Ilie era îndrăgostit în copilărie: ”Am fugit de la şcoală ca să văd meciul!”

EXCLUSIV | Echipa de care Adrian Ilie era îndrăgostit în copilărie: ”Am fugit de la şcoală ca să văd meciul!”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Ilie a fost invitat în cadrul Sport Cast cu Sile, podcastul Orange Sport, unde a dezvăluit că a fost îndrăgostit în copilărie de echipa legendară a Universităţii Craiova.

Adrian Ilie este unul dintre marii atacanţi pe care România i-a avut de-a lungul istoriei. Jucătorul român a rupt plasele când juca pentru Valencia, echipă alături de care a reuşit să câştige campionatul şi cupa în Spania.

Fostul jucător a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul podcastului. Adrian Ilie susţine că era un mare susţinător al echipei legendare a Universităţii Craiova. Ilie a dezvăluit că fugea de la şcoală pentru a vedea meciurile oltenilor. 

De asemenea, Adrian Ilie spune că a avut ocazia să cunoască şi câteva nume legendare ale oltenilor şi în afara terenului. 

”Am fugit de la şcoală ca să văd meciul!”

”Ce să spun, am fugit de la şcoală ca să văd meciul. Să mă duc să îi văd pe Balaci, pe Cârţu, Negrilă, pe toată lumea. Am avut un privilegiu să îi cunosc pe toţi. De la Ţicleanu, Giolgău, toată lumea. Am făcut poze cu Cămătaru. Am putut să îi simt şi în afara terenului”, a spus Adrian Ilie, în podcastul Orange Sport. 

Adrian Ilie a evoluat la următoarele echipe: Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) şi Germinal Beerschot (2005-2006).

15 trofee a cucerit "Cobra" (4 titluri de campion al României cu Steaua, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, titlul şi Supercupa Turciei cu Galatasaray, titlu de campion, Cupa şi Supercupa Spaniei cu Valencia şi Cupa Elveţiei cu Zurich)

Afla mai multe despre: adrian ilie-craiova-podcast 

viewscnt
Articole similare