Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două variante de antrenor cu licenţă PRO pe care le are FCSB în acest moment: ”Este foarte posibil să apelăm la cei doi!” | EXCLUSIV

Cele două variante de antrenor cu licenţă PRO pe care le are FCSB în acest moment: ”Este foarte posibil să apelăm la cei doi!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezbătut în studioul Orange Sport problema pe care o are FCSB în acest moment. Echipa caută un antrenor cu licenţă PRO.

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta în cale, lucru care s-a întâmplat, Dică luând decizia să plece. 

Becali nu a adus încă antrenor, iar de echipă s-a ocupat Pintilii. Fostul mijlocaş a reuşit o victorie mare cu Rapid în Superligă, scor 3-1, un egal în Cupa României şi o altă victorie cu FC U Craiova. 

MM Stoica spune că echipa lui are o problemă în acest moment. Mihai Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licenţă, iar oficialul FCSB susţine că are sute de nume pe listă cu antrenori care au licenţa PRO, dar nu are pe cine să aleagă. 

Totuşi, FCSB ar putea să apeleze la oameni pe care îi are deja în curte. La FCSB sunt doi antrenori care au licenţa PRO. Este vorba despre Ionuţ Ilie şi Leo Strizu. MM Stoica susţine că putea apela la serviciile lor. 

”Este foarte posibil să apelăm la cei doi!”

”Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licenţă PRO şi să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licenţă PRO şi e posibil să apelăm la această soluţie. Cei doi sunt Ionuţ Ilie şi Leo Strizu.

Mai avem 4 meciuri în campionat şi unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licenţă. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar şi eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu aşa cred că vom face. Vom aştepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-pintilii 

viewscnt
Articole similare