Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este o nebunie să spui că vrei să câştigi Cupa Mondială pentru Messi”. Ce spune Rooney despre Mondial şi care este jucătorul lui preferat de la United

”Este o nebunie să spui că vrei să câştigi Cupa Mondială pentru Messi”. Ce spune Rooney despre Mondial şi care este jucătorul lui preferat de la United

Cupa Mondială

Comentarii

Wayne Rooney, golgheterul all-time al lui Manchester United şi al Angliei, a vorbit despre Cupa Mondială din Qatar.

”Este o nebunie să spui că vrei să câştigi Cupa Mondială pentru Messi”

Într-un interviu, acordat pentru The Times, Rooney a vorbit despre posibilul scenariu în care Argentina ar câştiga Cupa Mondială, iar Messi ar fi consdierat cel mai bun fotbalist din istorie.

Lumea a spus acelaşi lucru şi despre Cristiano Ronaldo, în 2016, când a câştigat Campionatul European cu Portugalia. Ar fi ceva senzaţional dacă unul dintre ei ar ridica trofeul.

Am văzut unii jucători argentinieni, care au spus că vor să câştige Mondialul pentru Messi. Este o nebunie. Acest lucru pune mai multă presiune pe ei”, a declarat Rooney.

”Messi este cel mai bun”

Lumea are diferite puncte de vedere în legătura cu dezbaterea Messi sau Ronaldo. Eu am spus, de multe ori, că Messi este cel mai bun.

Am văzut multe videoclipuri cu Maradona. Avea un stil foarte asemănător cu cel al lui Messi, dar Messi este mai bun.

Nu îi lipseşte nimic: felul în care controlează jocul, driblingul, pasele de gol, pe când Cristiano Ronaldo este un marcator”, a adăugat englezul.

”Îmi place agresivitatea lui”

Antrenorul lui D.C United consideră că, Lisandro Martinez va face un Campionat Mondial de excepţie, în tricoul naţionalei Argentinei.

Adus în aceastâ vară de la Ajax, Martinez a intrat în inima fanilor ”Diavolilor Roşii” încă de la început.

Îmi place mult de Lisandro Martinez. În ultimele meciuri pentru United, a demonstrat că ştie cum să fie agresiv şi să iasă cu mingea la picior din apărare. Este perfect pentru fotbalul internaţional”, a spus Rooney.

Wayne Rooney a jucat pentru naţionala Angliei de 120 de ori. În tot acest timp, a marcat 53 de goluri, însă doar unul a fost înscris la un turneu final de Cupă Mondială, în 2014, contra Uruguayului.

Material de: Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: wayne rooney 

viewscnt
Articole similare