Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Departamentul de scouting al FRF doarme pe el sau nu are criterii de observaţie valorice”. Atacul impresarului unui fotbalist român după ce acesta nu a fost convocat

”Departamentul de scouting al FRF doarme pe el sau nu are criterii de observaţie valorice”. Atacul impresarului unui fotbalist român după ce acesta nu a fost convocatgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

În contextul în care anumite campionate nu iau pauză în această perioadă, mai multe cluburi au refuzat să îşi lase jucătorii să dea curs convocărilor la naţionalele sale, decizie care l-a încurcat şi pe Edi Iordănescu, acesta selecţionând 10 jucători fără meciuri sub tricolor.

Meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova au necesitat o abordare complet diferită din partea lui Edi Iordănescu faţă de alte acţiuni, în contextul Campionatului Mondial.

Campionatele de top ale Europei se opresc pe perioada turneului final, dar ligile inferioare şi anumite divizii mai modeste au refuzat să ia pauză, întrucât nu doresc să aglomerze programul.

În aceste condiţii, Edi Iordănescu nu a putut chema la echipa naţională mai mulţi dintre jucătorii pe care ar fi dorit să îi vadă, astfel că 10 jucători fără meciuri în tricoul României au fost convocaţi.

Chiar şi aşa, selecţionerul a fost acuzat că a ratat sau a ignorat voit unul dintre cei mai în formă jucători străini care evoluează în străinătate, pe Vlad Dragomir (23 de ani).

Decarul lui Pafos a fost om de bază în acest sezon pentru liderul din Cipru, evoluând în 10 dintre cele 11 partide de campionat disputate.

”Departamentul de scouting al FRF doarme pe el sau nu are criterii de observaţie valorice”

Totuşi, acesta nu a fost convocat la echipa naţională, decizie care l-a făcut pe impresarul său să lanseze un atac la adresa celor de la FRF.

Cătălin Sărmăşan este de părere că jucătorul său merita pe deplin să fie convocat, mai ales în contextul actual, şi a acuzat că departamentul de scouting nu l-a observat pe Dragomir sau l-a ignorat voit.

Conform statisticilor de meci, Vlad Dragomir este cel mai bun mijlocaş central din prima ligă cipriotă, un campionat clasat cu nouă poziţii mai sus decât cel al României.

Mijlocaşul român a fost titular în toate meciurile în care a jucat pentru Pafos, echipa aflată în poziţia de lider al clasamentului, fară nicio înfrângere în 11 meciuri disputate până acum.

Scriu asta pentru că departamentul de scouting al FRF doarme pe el sau, mai grav, are alte criterii de observaţie, nu neapărat valorice”, se arată în mesajul transmis de Cătălin Sărmăşan pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare