Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost anunţată revenirea uneia dintre formaţiile ”dispărute” din Liga 1: ”Nu am pierdut niciun meci, vrem să ajungem departe” | EXCLUSIV

A fost anunţată revenirea uneia dintre formaţiile ”dispărute” din Liga 1: ”Nu am pierdut niciun meci, vrem să ajungem departe” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Eric de Oliveira (36 de ani) a dezvăluit că nou-înfiinţata ACS Mediaş 2022 are până acum un parcurs de excepţie în Liga 4 şi ţinteşte două promovări la rând, după ce i-a ”luat locul” lui Gaz Metan.

Finalul ultimul sezon a marcat un moment foarte trist pentru fanii fotbalului medieşean, odată cu retrogradarea şi desfiinţarea lui Gaz Metan, care a încheiat campionatul în genunchi.

Depunctată cu fiecare ocazie în a doua parte a stagiunii, Gaz Metan a reuşit să ”însumeze” în final -38 de puncte, iar aproape exclusiv juniori se mai aflau la club în ultimele luni.

Eric, care a sosit pentru prima dată în România la Mediaş şi şi-a petrecut mai bine de şase ani din carieră la club, a fost unul dintre oamenii care au pus bazele unui nou proiect fotbalistic în oraş.

Dornic ca fanii medieşeni să nu rămână fără echipa locală, brazilianul a înfiinţat-o, alături de alţi foşti fotbalişti ai lui Gaz Metan, pe ACS Mediaş 2022, care s-a înscris în Liga 4 în acest an.

Fostul mijlocaş, care ocupă funcţia de director al academiei şi secretar al noii echipe, a dezvăluit că ACS Mediaş este neînvinsă şi se află pe primul loc în clasament, ţintind promovarea.

A fost anunţată revenirea uneia dintre formaţiile ”dispărute” din Liga 1

Mai mult, Eric de Oliveira a anuţat că formaţia care doreşte să continue tradiţia fotbalistică a Mediaşului are planuri să ajungă în Liga 2 încă din 2024.

Nu am pierdut niciun meci până acum. Suntem pe primul loc, avem o treabă serioasă. La început lumea nu prea credea în ce facem, dar am reuşit şi vrem să ajungem mai departe, Liga 3 şi, cine ştie, Liga 2”, a declarat Eric, pentru Orange Sport.

În interviul acordat, fostul mijlocaş de la Gaz Metan a mai discutat şi despre Campionatul Mondial, la care va participa ţara sa natală, Brazilia, şi marele regret al carierei sale.

După 11 etape, ACS Mediaş 2022 a reuşit să însumeze 11 victorii şi se află pe primul loc în seria sa din Liga 4, la trei puncte de locul secund, ocupat de Inter Stars 2020.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare