Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a trimis la echipa a doua pe unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti transferaţi în vară de CFR! Motivul invocat de ”Bursuc”

Dan Petrescu l-a trimis la echipa a doua pe unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti transferaţi în vară de CFR! Motivul invocat de ”Bursuc”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

În această vară, CFR Cluj a adus la club nu mai puţin de 12 noi jucători. Dintre aceştia, Jefte Betancor deja a plecat din Gruia, în timp ce un alt nou-venit se apropie de despărţirea de campioană, chiar dacă nici nu a debutat încă.

În prezent aflată la şapte puncte de liderul Farul Constanţa, cu două meciuri mai puţin disputate, CFR Cluj este în plină luptă pentru titlu cu formaţia pregătită de Gică Hagi.

Campioana României ţinteşte al şaselea titlu la rând, dar are parte de competiţie serioasă în acest sezon din partea dobrogenilor, care au reuşit până acum un parcurs mult peste aşteptări.

În vară, Dan Petrescu le transmitea şefilor din Gruia că, pentru a se asigura că vor păstra titlul la Cluj, are nevoie de întăriri, iar conducerea l-a ascultat.

Nu mai puţin de 12 jucători au fost transferaţi de CFR, dar mulţi dintre aceştia nu au fost atât de de succes pe cât ar fi sperat oficialii campioanei.

Jefte a însumat şapte apariţii, iar apoi a plecat în Cipru, Brucic a evoluat de cinci ori şi şi-a pierdut apoi locul în echipă, în timp ce Malele a marcat de doar patru ori în 19 partide.

Dan Petrescu l-a trimis la echipa a doua pe unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti transferaţi în vară de CFR

Totuşi, niciun jucător nu l-a dezamăgit pe Dan Petrescu mai mult decât Ibrahima Mbaye (27 de ani), fotbalist cu aproape 150 de meciuri în Serie A.

Adus liber de contract de la Bologna, fundaşul dreapta are opt apariţii în tricoul Senegalului, trei dintre care au venit la începutul acestui an, la Cupa Africii pe Naţiuni.

Mbaye a reuşit să cucerească trofeul alături de Senegal, înainte de a se transfera la CFR în vară, dar nu a reuşit să îl impresioneze deloc pe Dan Petrescu.

Ba chiar din contră: conform Prosport, ”Bursucul” a decis că Mbaye nu va primi şansa de a debuta la prima echipă şi va evolua exclusiv pentru formaţia a doua.

Sursa citată susţine că senegalezul nu a putut ajunge la nivelul fizic dorit, astfel că Petrescu nu este dornic să îi ofere vreo şansă fundaşului.

Crescut în academia lui Inter, declinul lui Mbaye a fost unul dramatic, iar, după ce a fost informat de ”Bursuc” că va evolua doar la echipa a doua, va începe căutările pentru o nouă formaţie.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare