Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală. Bergodi nu mai semnează cu CFR şi merge direct în cantonamentul altei echipe: "Acolo este inima mea"

Surpriză totală. Bergodi nu mai semnează cu CFR şi merge direct în cantonamentul altei echipe: "Acolo este inima mea"

Fotbal intern

Comentarii

Cristiano Bergodi a încheiat sezonul cu un nou trofeu câştigat. Antrenorul italian a adus pentru al doilea an consecutiv Cupa României în palmaresul lui Sepsi, însă echipa din Sf. Gheorge nu i-a mai prelungit acestuia contractul.

Imediat după plecarea lui Bergodi de la Sepsi, CFR Cluj l-a contactat pe antrenorul italian pentru a-l înlocui pe banca tehnică pe Dan Petrescu, după ce acesta a bătut palma cu sud-coreenii de la Jeonbuk.

Deşi părea foarte aproape de a se realiza, mutarea nu s-a concretizat, momentan. Cristiano Bergodi a şi vorbit despre oferta venită de la CFR, în presa din Italia, şi a dezvăluit că i-a cerut lui Nelu Varga o perioadă de gândire, astfel că şansele ca ardelenii să fie preluaţi de Andrea Mandorlini sunt din ce în ce mai mari.

În plus, Bergodi a dezvăluit că vrea să meargă în cantonamentul lui Lazio, echipă pentru care a evoluat din 1989 până în 1996.

"A existat o ofertă, dar am vrut să aştept. Voi merge în vacanţă, apoi poate voi merge să văd echipa lui Sarri, Lazio, cum inima mea este «biancoceleste». Vom vedea.

M-aş întoarce cu drag (n.r. în Italia), dar în România m-am simţit bine. De asemenea, mi-ar plăcea o nouă experienţă pe teritoriul României, pentru o nouă provocare şi ambiţii noi" , a declarat Cristiano Bergodi pentru tuttomercatoweb.com.

Astfel, antrenorul italian ar putea reveni în Superligă, însă la o altă echipă de tradiţie. Petrolul Ploieşti îl doreşte insistent pe Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodicfr cluj 

viewscnt
Articole similare