Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Controversă în studioul Orange Sport. Mihai Stoica a dezvăluit că un fotbalist nu mai e dorit la naţională: "Am aceste informaţii din interior"

EXCLUSIV | Controversă în studioul Orange Sport. Mihai Stoica a dezvăluit că un fotbalist nu mai e dorit la naţională: "Am aceste informaţii din interior"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

România a jucat două meciuri amicale, săptămâna trecută, iar lista convocărilor lui Edward Iordănescu a stârnit nenumărate controverse.

România a pierdut meciul cu Slovenia, scor 1-2, iar duminică seara, la Chişinău, s-a impus cu 5-0 în faţa reprezentativei Moldovei. Din lotul convocat de Edward Iordănescu pentru cele două meciuri a lipsit Vlad Dragomir.

Basarab Panduru consideră că mijlocaşul lui Pafos ar fi trebuit chemat la acţiunea naţionalei, însă Mihai Stoica este de părere că decizia selecţionerului n-a fost una strict sportivă.

"Dragomir are zece meciuri jucate acolo, pentru meciurile acestea, nu văd de ce nu ai chema un jucător de 23 de ani. Vorbim de un jucător care, în 2019, la Perugia, a evoluat în peste 30 de meciuri" , a declarat Basarab Panduru.

"Eu am nişte informaţii din interiorul echipei naţionale de tineret, dar nu pot da mai departe ce am auzit, nu vreau să fac publice aceste informaţii. Motivul pentru care el a fost îndepărtat de la tineret a fost altul, nu neapărat fotbalistic. Părea că nu era foarte concentrat la acţiunile echipei naţionale, părea că nu vine să-şi dea viaţa în teren" , a spus Mihai Stoica.

  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit Vlad Dragomir în actualul sezon pentru Pafos, în campionatul Ciprului
  • 700 de mii de euro valorează Vlad Dragomir, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare