Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a enervat în direct şi a vorbit despre Vlad Dragomir: ”I-am spus să vină la noi. Acum e frumos la Pafos?” EXCLUSIV

MM Stoica s-a enervat în direct şi a vorbit despre Vlad Dragomir: ”I-am spus să vină la noi. Acum e frumos la Pafos?” EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul OrangeSport, unde a vorbit despre Vlad Dragomir.

Vlad Dragomir a fost cumpărat în 2015 de Arsenal şi timp de trei ani a jucat pentru echipa de rezerve a "tunarilor", fiind convocat chiar şi la prima echipă pentru un meci de UEFA Europa League. În cele din urmă, a plecat de la Arsenal şi a semnat în 2018 cu Perugia.

În 2021, el a ajuns la Virtus Entella, echipa din al doilea eşalon al fotbalului italian. După doar 6 luni petrecute la Entella, Dragomir a semnat cu Pafos FC, club care evoluează în primul eşalon al fotbalului din Cipru, care este în prezent pe primul loc în campionat. 

MM Stoica a recunoscut că l-a dorit pe jucător după ce a Arsenal a renunţat la serviciile lui. Totuşi, fotbalistul a decis să meargă în Italia, pentru că apoi să ajungă la o echipă din Cipru. MM Stoica susţine că fotbalistul nu este mereu titular la Pafos. 

”I-am spus să vină la noi. Acum e frumos la Pafos?” 

”Uite, Vlad Dragomir. Acum chiar m-am enervat. Când Arsenal a renunţat la serviciile lui, am spus agentului, noi îl vrem şi chiar cred că va juca. E în 99 născut, stângaci, îmi plăcea atitudinea lui naţională. A fost la EURO, a şi jucat. 

Tatăl lui a zis că îl duce în Italia. Eu i-am spus că dacă îl duce în Italia, de la Fiorentina în sus. Dar dacă îl duci la o echipă din asta... A ajuns la Perugia. Acum chiar nu mai ştiu. Campionatul trecut nu a fost titular mereu la Pafos. E frumos la Pafos. Totuşi, nu joci acolo”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

În acest sezon, Vlad Dragomir a jucat 4 meciuri pentru Pafos. Fotbalistul a reuşit să marcheze un gol pentru echipa din Cipru. 

Afla mai multe despre: mm stoica-vlad dragomir-fcsb-pafos 

viewscnt
Articole similare