Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor confirmat în Superliga: "Am semnat un contract pe doi ani". Are un obiectiv îndrăzneţ în noul sezon

Încă un antrenor confirmat în Superliga: "Am semnat un contract pe doi ani". Are un obiectiv îndrăzneţ în noul sezon

Superliga

Comentarii

Cluburile din Superliga îşi definitivează loturile, iar câteva dintre ele au bifat pe listă şi situaţia de la nivelul băncii tehnice. UTA, care s-a salvat de la retrogradare, continuă cu Mircea Rednic (61), care a semnat noul contract.

Echipa care şi-a ales antrenorul pentru următorii doi ani, după ce s-a salvat de la retrogradare: "Obiectivul e play-off-ul"

UTA Arad a reuşit să se menţină în Superligă, datorită victoriei cu scorul de 5-1 din manşa secundă a barajului cu echipa Gloria Buzău.

Cu emoţiile retrogradării risipite, UTA a lămurit şi situaţia de la nivelul băncii tehnice. Mircea Rednic continuă la UTA, cu care a semnat un contract pentru următoarele două sezoane. 

Însă, pretenţiile au crescut, iar de la retrogradare se doreşte calificarea în play-off, acolo unde în sezonul recent încheiat au fost Farul, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid şi Sepsi. 

„Astăzi (n.r. - luni) am semnat un contract pe doi ani cu UTA, căci aveam doar un precontract cu opţiune pentru Liga 2. E un contract strict cu obiectiv play-off-ul. La ce ne-am propus în aceşti doi ani, prelungirea o să vină de la sine. 

Mă simt foarte bine, e un proiect serios, în care am crezut de la început. De fapt i-am şi spus domnului Meszar că eu am nevoie de un proiect serios, nu mai vreau să preiau echipe din mers fără ceva siguranţă în spate. Eu aveam bagajele să merg în Belgia, deja aveam o înţelegere cu Zulte Waregem, care era în prima divizie şi erau siguri că vor şi rămâne acolo. Dar, au pierdut cu Cercle de Brugge, care era pe la mijlocul clasamentului. 

Am căzut de acord să mă duc în liga a doua, dar pe la ora 10 (n.r. - 22) m-a sunat domnul Meszar şi mi-a propus să o preiau pe UTA. Nu am stat pe gânduri, în 10 minute i-am dat răspunsul. O tatonare prin interpuşi a mai fost cu vreo lună şi jumătate înainte, dar rezultatele de atunci l-au mai ţinut pe Balint în funcţie", a spus Mircea Rednic, pentru LaStradaTV

Afla mai multe despre: mircea rednicantrenor uta aradcontract semnat mircea rednic 

viewscnt
Articole similare